07-18-2014 12:48 PM
33 12
tools
  1. axam9's Avatar
    Hey it does go boop-beep (when turned on) but nothing else happens, unfortunately I do not have another computer.

    I have even uninstalled Kies as I read that Odin and Kies do not play nicely together.
    06-30-2014 08:30 AM
  2. GSDer's Avatar
    Hey it does go boop-beep (when turned on) but nothing else happens
    That means that the computer IS recognizing that a USB device has been plugged in.
    If you look in Device Manager (type devmgmt.msc at the "Run" prompt) does it show any devices with yellow bangs?

    Unfortunately this is something difficult to troubleshoot via the forums. Perhaps you have a Windows PC expert friend that could help you out?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk
    axam9 likes this.
    06-30-2014 01:17 PM
  3. axam9's Avatar
    no yellow bangs. in device manager. Damn so were thinking it's just the computer?

    Thanks for the help GSDer!!
    07-01-2014 04:07 AM
  4. GSDer's Avatar
    no yellow bangs. in device manager.
    You ARE using a data cable and not just a charge-only cable, right?
    Have you tried different USB ports on the computer?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk
    07-01-2014 07:48 PM
  5. axam9's Avatar
    think am using a data cable?

    Before I installed Cynogen I had no issues connecting to the computer.

    I have tried different usb ports too,
    07-01-2014 11:38 PM
  6. GSDer's Avatar
    I don't suppose you have a friend with a Windows-based computer that you can try this on?

    I find it hard to believe that CM screwed up the ability of the phone to be recognized on your computer. AFAIK the Download (aka Odin) mode is untouched.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk
    07-05-2014 12:45 PM
  7. jtcsrvbi's Avatar
    lol... you are not alone!!!
    07-18-2014 12:46 PM
  8. jtcsrvbi's Avatar
    Lol. No comment.
    your not alone... i waited 10 min...
    07-18-2014 12:48 PM
33 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD