Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Flatland2D
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Flashed CM 10.1 Phone not working

    I just flashed the newest CM 10, now I can't connect to verizons network. When I go to settings-Mobile networks the Network Mode is stuck on WCDMA and under network operators, it only lists At&t and T-mobile but im on verizon. Its driving me nuts. Any ideas?
  2. #2  

    Default Re: Flashed CM 10.1 Phone not working

    I flashed slim bean which is 4.2.1 based and I have the same problem. Its a problem with 4.2.1 I read and CM10.1 users reporting the same thing. I went back to any of my backups, and the same thing. No matter what rom. I have the roaming triangle where it should say 4g. I was on the phone with verizon, and they are thinking I need a new sim card. I just jumped on here to find a stock image to try and go back to through odin. Maybe that will help, but Titanium, or a nandroid backup hasnt fixed my issue. Good luck
  3. #3  

    Default Re: Flashed CM 10.1 Phone not working

    Same thing here. Odin back to stock then dail *2767*3855# to re provision <this will factory wipe> then you'll be good

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
  4. #4  

    Default Re: Flashed CM 10.1 Phone not working

    This stumped me for a while but the fix is easy and you don't have to reset. In CM10.1, go to Settings, Mobile Networks, CDMA subscription, change it to RUIM/SIM. Should connect after that.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    Thanked by:
    droidfrk likes this.
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: Flashed CM 10.1 Phone not working

    Quote Originally Posted by Flatland2D View Post
    This stumped me for a while but the fix is easy and you don't have to reset. In CM10.1, go to Settings, Mobile Networks, CDMA subscription, change it to RUIM/SIM. Should connect after that.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    This setting never showed up for some reason. It was really weird. I did end up fixing it. I installed Clean ROM 5.5, got that working, then did a clean install of CM 10.1 Its been working great ever since. Strange....
  6. #6  

    Default Re: Flashed CM 10.1 Phone not working

    Im laughing now after full on panic mode over the weekend. Verizon did go through 3 sim cards and it still wouldnt activate. I relocked the bootloader, stock etc before going in to the store. They told me phone was doa and would have to be replaced. Lol! Went through unlocking, cm10.1 install and found that setting.....bam! right in, even with a previously unused sim card. Being its a work phone...... Right back to clean rom for the dependability. The only thing is that my binary counter is at 3.....oh well!

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    Sent from the Note3, or the big ol' 12.2 PRO

Similar Threads

  1. Chrome to phone not working
    By gabrielzorz in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 15
    Last Post: 04-04-2013, 11:07 AM
  2. why is flash in google chrome not working?
    By MessedUpTeen in forum Android Applications
    Replies: 7
    Last Post: 02-21-2012, 12:20 PM
  3. new Adobe Flash update 11 does not work?
    By dalvik in forum AT&T ATRIX
    Replies: 13
    Last Post: 10-08-2011, 07:25 PM
  4. phone not working.
    By waltercln in forum AT&T ATRIX
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-2011, 12:45 AM
  5. omfg please help me, phone not working
    By ecksit in forum Incredible Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2010, 06:19 PM

Posting Permissions