Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Odins beard help![solved]

    So I recently flashed GalaxyMod RLS14.1

    everything went good only im getting "beans settings" in the tweaks section,instead of "devmod" settings.I have searched the XDA thread of this mod and have found one guy who had the same issue but because of xda restrictions I am not allowed to post anything, so I can not ask a thing.. Someone suggested to him formatting the system. Can anyone point me to the right direction? I have read at least 50 pages of the XDA thread and searched this prob with no answer.

    UPDATE: I flashed in TWRP recovery and wiped system. This took care of it. I musta had some left over from beans rom.
    Last edited by truthfamilyfaith; 01-12-2013 at 11:23 AM.

Similar Threads

  1. Minor issue with 3g Xoom after 3.2 update.
    By qnet in forum Motorola Xoom
    Replies: 10
    Last Post: 08-16-2011, 05:18 PM
  2. Help: email issues with Dinc2
    By Aesopbx in forum Verizon Droid Incredible 2
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2011, 08:42 AM
  3. Minor issues with Web on my infuse
    By Samuri65 in forum AT&T Samsung Infuse
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2011, 07:47 AM
  4. Minor issues with the Vibrant - I LOVE THIS PHONE!
    By jwhipple in forum T-Mobile Vibrant
    Replies: 19
    Last Post: 08-02-2010, 09:53 PM
  5. Please help home issues with droid x
    By deadfrog82 in forum Motorola Droid X
    Replies: 7
    Last Post: 07-16-2010, 11:49 PM

Posting Permissions