Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By m.albertlee
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default My Galaxy S3 not getting ANY 4G LTE - Boston - anyone else?

    My Galaxy S3 is stuck on 3G and when I go into Phone Info app and toggle from LTE/CDMA/Evdo to LTE Only, I am not getting any signal whatsoever and It's been happening since midnight.

    Anybody experiencing same issues?
    ThatZkid likes this.
  2. #2  
    kjjb0204's Avatar

    Posts
    289 Posts
    Global Posts
    2,817 Global Posts
    ROM
    CleanRom 5.5

    Default Re: My Galaxy S3 not getting ANY 4G LTE - Boston - anyone else?

    Did you go into additional network settings and choose lte instead of ehprd? I changed minewand have not lost 4g since. I'm about 20 roles north of Boston.
  3. #3  

    Default Re: My Galaxy S3 not getting ANY 4G LTE - Boston - anyone else?

    Sometimes something like this happens to me... it's weird... i know i live in a 4G area... but sometimes i get 3g... its frustrating..
  4. #4  

    Default Re: My Galaxy S3 not getting ANY 4G LTE - Boston - anyone else?

    When I was up in Boston for work last week, I had connectivity issues as well - I rebooted the phone and it all seemed to go away.

    I initially couldn't use hotspot or anything, and all web browsing was extremely slow, but after a reboot it was fine.
  5. #5  
    kjjb0204's Avatar

    Posts
    289 Posts
    Global Posts
    2,817 Global Posts
    ROM
    CleanRom 5.5

    Default

    Just spent some time in boston yesterday and had no 4g issues. Connected the whole day. Ive been pleasantly surprised how much 4g there is. We went to the fireworks wednesday night at hampton beach and had 4g in the water. In NH. I hate verizon but i sure do love ruling the air.

Posting Permissions