Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 16 of 16
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    broadwayblues's Avatar

    Posts
    415 Posts
    Global Posts
    510 Global Posts
    ROM
    Stock Rooted, Unlocked

    Default Unfortunately Testservice has stopped

    Any ideas? This pops up randomly. Totally stock.


    Sent from my Verizon Galaxy S3.
  2. #2  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    I'm having this same problem on a samsung gTab 7.7 stock ICS (updated feom HC in july)--but this is new..... seems to be related to google search , my guess is some ind of update.
  3. #3  

    Default

    Never seen that, but I don't use G+ (don't think I even use Google Search, except from within Maps).
    Have you tried rebooting the phone? Complete shutdown/battery pull? Uninstalling the most recent apps?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk 2
  4. #4  

    Default

    I have this too...

    Totally stock as well.

    You don't happen to have Tasker installed, do you? I seemed to stay noticing this once I installed that app in this phone...Galaxy s3, too.


    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2 Beta-6
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    broadwayblues's Avatar

    Posts
    415 Posts
    Global Posts
    510 Global Posts
    ROM
    Stock Rooted, Unlocked

    Default

    No Tasker, but it seems related to the cut paste bug.

    Used to be able to cut paste but now it just force closes whatever I'm in

    Sent from my Verizon Galaxy S3.
  6. #6  
    OWybPPgO's Avatar
    Geek Mom

    Posts
    212 Posts

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    If you factory reset or root and fix the cut and paste bug it'll probably fix it.

    Problems with cut and paste
  7. #7  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    I noticed the cut and paste issue this morning with Chrome. I got the Test Service thing a few times this week too. Then today I got No Sim a couple times this afternoon. Maybe it is about to blow up.
  8. Thread Author  Thread Author    #8  
    broadwayblues's Avatar

    Posts
    415 Posts
    Global Posts
    510 Global Posts
    ROM
    Stock Rooted, Unlocked

    Default

    I just factory reset and I am not installing hand cent just in case.

    Still running SwiftKey

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
  9. #9  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    Yes...mine has something to do with the copy and paste bug......I do alot of that
  10. #10  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    yeah, I found copy.cut.paste problem also as soon as i got this pop up
  11. #11  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    Yeah i've got thay problem too with that test service app and cutting and pasting but it started whe. i've updated my galaxy s3 to the newest android version. Any ideas why that happends?
  12. #12  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    Problems with cut and paste i think that post #8 is a good solution for that problem. I will check it out tommorow and i will tell if its right.
  13. #13  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    I uninstalled Chrome and installed Chrome Beta from Google Play store on my Galaxy Tab 7.0 Plus (GT-P6210) to resolve my problem as I too had the test service and cut, copy and paste problem and this seemed the work. Let me know if it works for you!
  14. #14  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    Maybe this could help
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Unfortunately Testservice has stopped-screenshot_2013-03-07-16-53-08.png  
  15. #15  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    so what do i do now i found that pg on my phone and it doesnt say copypaste its blank so i asume its gone
  16. #16  

    Default Re: Unfortunately Testservice has stopped

    Miranda,
    Are you receiving the error message shown in the very first post in this thread?
    Or are you having a problem with copy/paste?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk Pro

Posting Permissions