05-09-2014 12:10 AM
542 ... 23456 ...
tools
  1. ejpark's Avatar
    I can't seem to connect my phone to my computer via USB anymore. AirDroid works fine, but whenever I plug my phone into my computer, all it does is charge.

    EDIT: I managed to get my music onto my SD card using AirDroid, but it's not showing up in Google Play Music. Fortunately, I also uploaded the songs to Google Play, so I'm able to stream them, but this is rather annoying.

    EDIT 2: Cleared data and forced stopped the app, which did the trick. Not sure if it was a problem due to the update or just a hiccup with the app. Still unable to connect my phone to my computer via USB, though.
    12-14-2012 09:10 PM
  2. wowpaw's Avatar
    anyone having any issues with the autocorrect on their keyboard?
    12-14-2012 09:14 PM
  3. Trees's Avatar
    I can't seem to connect my phone to my computer via USB anymore. AirDroid works fine, but whenever I plug my phone into my computer, all it does is charge.

    EDIT: I managed to get my music onto my SD card using AirDroid, but it's not showing up in Google Play Music. Fortunately, I also uploaded the songs to Google Play, so I'm able to stream them, but this is rather annoying.

    EDIT 2: Cleared data and forced stopped the app, which did the trick. Not sure if it was a problem due to the update or just a hiccup with the app. Still unable to connect my phone to my computer via USB, though.
    Try setting the USB mode to MTP Or PTP. I noticed neither were enabled at first. Rather USB mode is set to Installation mode. I changed mine to MTP and instantly Kies can detect the phone. Not sure if what works for me on a Mac will be the same for Windows.
    12-14-2012 09:31 PM
  4. hachiroku13954's Avatar
    Why is that stupid wifi toggle thing still in my ongoing drawer???? I hate you Verizon!!!!
    drmaf894c and broadwayblues like this.
    12-14-2012 09:46 PM
  5. ejpark's Avatar
    Try setting the USB mode to MTP Or PTP. I noticed neither were enabled at first. Rather USB mode is set to Installation mode. I changed mine to MTP and instantly Kies can detect the phone. Not sure if what works for me on a Mac will be the same for Windows.
    How do I do that? I used to be able to check those off when the USB notification popped up, but I don't even get that notification anymore when I connect to my computer.
    12-14-2012 10:09 PM
  6. pstellato73's Avatar
    I'm having that issue as well. I also don't get the Callback/Text options on a missed call either.
    I am getting the option to call or text on a missed call. Happened today and I was like what. I like it.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-14-2012 10:18 PM
  7. only71stitches's Avatar
    Same problem as a couple others... After the update 2 of my 5 email accounts no longer have notifications. Both are POP3 accounts through GoDaddy. My Gmail, Yahoo and Hotmail all work fine as far as notifications.

    I have cleared the cache, and even deleted the accounts and added them back in. The notification sound and even vibrate has been checked. But nothing. Anyone else suffering this?
    12-14-2012 10:18 PM
  8. Ryano89's Avatar
    I am getting the option to call or text on a missed call. Happened today and I was like what. I like it.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    What about on text notifications? Is there supposed to be any kind of quick reply, or anything? I'm getting the callback option in missed calls, but I dont see anything on texts.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-14-2012 10:23 PM
  9. caddy197's Avatar
    Im having probs with text messages not being sent after I receive a phone call or make one. Afew times being in landscape mode, I go to hit the back arrow and now right next to it is "call" when texting. I accidently hit that......end the call and hit send in the text......and thats when I get the error message. I have to reboot the phone to get it working again. Closing the app in the app manager does not work.
    12-14-2012 10:29 PM
  10. HalizDad's Avatar
    Here are 2 from a coworker of mine...(I'm rejecting for now)

    1. WiFi scans every 20 seconds or so looking for a new connection. They took away the box you could check to stop it from scanning. You have to use a toggle widget now and shut it off when you leave known WiFi connections you use. PITA if you forget, and a battery drainer. Don't know if it will automatically connect when he gets home or not.

    2. Camera: Geocaching on/off option appears to be gone? That said, is it off, or is it on? Hopefully they simply got rid of it since there are a lot of creepers (both sexes) out there.

    Those are the only 2 myself and my coworker have found on his, but I only had 15 minutes to check it out.
    12-14-2012 10:32 PM
  11. Viper5646's Avatar
    Terrible after an update the SMemo stoped working


    Sent from my SGH-I747M using Android Central Forums
    12-14-2012 10:37 PM
  12. Airlid's Avatar
    I see absolutely nothing in Jelly Bean that was worth waiting for let alone the time and bandwidth to download and install it...pointless
    12-14-2012 10:39 PM
  13. mgloss's Avatar
    I know what you mean and don't know how to fix it, if you can!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-14-2012 10:44 PM
  14. mgloss's Avatar
    Yes. Driving me nuts! !

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-14-2012 10:47 PM
  15. mgloss's Avatar
    I have no idea. I hate it!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-14-2012 10:50 PM
  16. dirtbiker0025's Avatar
    After the update today I no longer receive led notifications...I've turned off and back on...and also, I no longer have the text notification on my lock screen. Can anyone help? ??
    i dont know maybe the update missed something, i just checked and my led notifications still work fine. i know when i first got the update after it rebooted i restarted it again after google now downloaded and it still had to optimize some more apps
    12-14-2012 10:50 PM
  17. TBoltShock83839's Avatar
    Same here. I don't have one of the new plans, so a Hotspot will cost me. Before the update, FoxFi never turned on the Verizon Hotspot. I tried to turn off the Verizon Hotspot, but I lost connection even though FoxFi said it was still on. I do know that the developer stated that WiFi mode will not work on some phones after the JB update, but Bluetooth will work on all. I just hope he fixes WiFi mode soon.
    Glad I saw this. I haven't updated to Jellybean yet because the FoxFi issue was a make or break for me. Hopefully the developer can get it to operate as it did on 4.0.

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-14-2012 10:59 PM
  18. Mes3's Avatar
    The callback number in text messages has everything to do with the person texting you. For some reason Verizon decided to enable this feature in the messaging app (its not there in ATT update). If you go into your message settings you can see that you can enable your own callback number. This is a standard thing on Blackberries and I wonder if it's on all newer Verizon handsets. I know the RAZR M send out a CB#.
    12-14-2012 11:59 PM
  19. drmaf894c's Avatar
    One further thing that I have noticed. When I leave Google Now it always goes back to touchwiz home not my apex... Unless I hit the home key then if course since I have that set to go to apex it does. But if I back out of now it takes me back to touchwiz.

    Very odd.

    Sent from my Samsung Galaxy S III using Android Central Forums
    12-15-2012 12:56 AM
  20. drmaf894c's Avatar
    Found one fix. For the emails that aren't showing pics or other information. In the settings menu for each email account you have. There is an option to check "show pictures" that will allow the pictures to show up in your emails.

    Hope it helps!

    Edit: didn't fix all the emails... Just some. That is really weird... Still having about half not show any images or any way to view them.


    Sent from my Samsung Galaxy S III using Android Central Forums
    12-15-2012 01:26 AM
  21. markespo55's Avatar
    I'm actually noticing some glitches or lag when I text. Seems like project butter is working too fast or something for my SwiftKey keyboard. Turned the phone off and such. I don't know maybe I need to factory reset. No huge problems. I'm really excited!!

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    12-15-2012 01:35 AM
  22. cincydude's Avatar
    I can't view pictures in landscape??

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    12-15-2012 01:41 AM
  23. glpayton's Avatar
    I can't get the assistive light widget to work. Anyone have a fix?
    12-15-2012 03:23 AM
  24. Eion's Avatar
    I can't get the assistive light widget to work. Anyone have a fix?
    I don't even see the widget anymore in my list which is odd. I thought maybe they added a toggle switch in notifications but there is nothing there either.
    12-15-2012 04:11 AM
  25. Tywone's Avatar
    None of my accounts Facebook and Google will sync. My contacts will not open. Total failure Verizon

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    12-15-2012 05:56 AM
542 ... 23456 ...

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-29-2012, 08:52 AM
  2. For those w/battery issues after Update..
    By riyatch in forum HTC EVO 4G
    Replies: 16
    Last Post: 12-27-2010, 02:59 PM
  3. Charger issues after update
    By codiac in forum HTC EVO 4G
    Replies: 0
    Last Post: 12-21-2010, 02:19 PM
  4. Epic dictionary issue after update
    By dougjojon in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2010, 10:56 AM
  5. Wifi issues after Update and root
    By Dhohn in forum Motorola Droid X
    Replies: 1
    Last Post: 09-22-2010, 06:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD