Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 10 of 10
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Jellybean MMS SEND problems

    When i try to send a picture msg.. it wont send and the circle keeps turning forever.
    The only way I can get the picture msg to send is to restart the phone..

    Anyone else having this problem?
    It was perfectly fine on ICS.

    THank you.
  2. #2  
    montanaxvi's Avatar

    Posts
    183 Posts
    Global Posts
    283 Global Posts
    Carrier
    Stock

    Default Re: Jellybean MMS SEND problems

    No problems with MMS since mine updated.

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Jellybean MMS SEND problems

    Do you use the stock messaging app or Handcent? I think I have narrowed the problem to be handcent.
    Stock messaging app sends them fine.
  4. #4  

    Default Re: Jellybean MMS SEND problems

    I'm having this same problem, and I'm using handcent

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
  5. #5  

    Default Re: Jellybean MMS SEND problems

    I had that problem quite a bit using the stock app on ICS. Today on JB however I sent a few picture messages, all went through fine.
  6. #6  
    montanaxvi's Avatar

    Posts
    183 Posts
    Global Posts
    283 Global Posts
    Carrier
    Stock

    Default Re: Jellybean MMS SEND problems

    I use the stock app to send MMS but I use GoSMS for all other SMS/MMS functions


    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
  7. #7  

    Default Re: Jellybean MMS SEND problems

    I can on use the native messenger app to send MMS's 100% successfully.
    On Handcent they just sit there wit the wheel of futility spinning away untill i restart phone, then it sends.
    On go, MMS sends, but but ALL pictures are blurry and discombobulated.
    On Chomp the sending of an MMS locks the whole works up..

    So i am currently stuck with the native messenger.

    I am on Verizon with an S3 and all my friends with the same set up are having the exact same problem.

    Is there anything in the works for this?

    Thank you.
  8. #8  

    Unhappy Re: Jellybean MMS SEND problems

    I am having the same problem. I have tried 3 different texting apps. This is Very frustrating. Otherwise I love the phone.
  9. #9  

    Default Re: Jellybean MMS SEND problems

    I've been using the Verizon Messenger app from the Play store. No issues with sending picture messages (MMS) and can group text with iPhone friends without issue! It doesn't have all the personal touches the others have, but it works.
  10. #10  

    Default Re: Jellybean MMS SEND problems

    So far this workaround for Handcent is working for me. I just found this in answer in the Verizon Community. Note that I had to turn Auto Retrieve on in the default Messaging app for it to work. I don't know if this fix works for all texting apps but I hope it helps.

    According to this thread on Android Forums: http://androidforums.com/htc-rezound...s-problem.html
    there are two things that others have found to get Handcent to send MMS.
    1. In handcent go to settings...application settings......default messaging application..... Then pick at the bottom "use for all SMS & mms"
    ...
    2. have to turn on 4G or the MMS never goes through.
    I assume "turning on 4G" means Mobile Data. Evidently the stock text app will turn on mobile data and send if it is off, but Handcent will not. Once the stock text app turns on 4G/Mobile Data then both send. That's my 2 cents.
    A test is to turn off WiFi and turn on Mobile Data and try to send from Handcent. Does it work?

Similar Threads

  1. MMS sending receiving problem
    By ahsanchughtai in forum LG Optimus 3D
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2012, 05:33 AM
  2. MMS sending problems in the Detroit, MI area today 3/18/12?
    By KillerQ in forum Verizon HTC Rezound
    Replies: 5
    Last Post: 03-19-2012, 12:55 PM
  3. SMS sending problem
    By sucram6791 in forum AT&T Inspire 4G
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2011, 07:49 PM
  4. No MMS sending through Edge, but 3G is fine.
    By Terrigno in forum AT&T Captivate
    Replies: 3
    Last Post: 08-02-2010, 08:04 AM
  5. 2.1 update and Video sending problem
    By TimDroid in forum Motorola Droid
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2010, 01:41 PM

Posting Permissions