1. CreativTech's Avatar
    My apologies if this has been asked before, but I can't seem to find an answer that matches my issue exactly. Under the advanced WiFi settings, there's a toggle for "Keep Wi-Fi on during sleep". I have mine set to "Always", but something keeps changing my phone to "Never". I can't figure out what it is. It doesn't seem to be an immediate thing, or like it's happening on some sort of schedule, it's just periodically that I notice it.

    It's driving me mad because I have my phone set to do all sorts of data-hungry things in the middle of the night when I'm not using it, like backups, podcast updates, etc. Anyone got an idea of what's causing this, or at least how I can track it down?

    Thanks!
    -Chris
    07-07-2013 09:09 PM
  2. GSDer's Avatar
    Do you have Power Saving enabled? Or any apps whose purpose is power saving (Juice Defender, etc.)?
    When did the problem start?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk 4
    07-08-2013 05:37 PM
  3. CreativTech's Avatar
    Nope, I've got power saver turned off, and no apps that do power saving. It might be coincidence, but it seems like it started after the last OTA update.

    Posted via Android Central App
    07-08-2013 06:22 PM
  4. GSDer's Avatar
    Ah, well if you haven't done a Factory Reset since receiving the last OTA, you should.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk 4
    07-09-2013 03:26 PM
  5. CreativTech's Avatar
    I was afraid you'd say that. Thanks for the consult.
    07-09-2013 03:48 PM

Similar Threads

  1. Avatar keeps going away.
    By Farish in forum Site Feedback & Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2013, 08:33 AM
  2. WiFi Texting
    By russellrd in forum Google Nexus 4
    Replies: 12
    Last Post: 07-10-2013, 12:32 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-07-2013, 09:24 AM
  4. wifi camcorder?
    By Mike Adams2 in forum Samsung Galaxy Note 10.1
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2013, 05:40 AM
  5. Password on Factory settings !
    By Cuntstable Sophie in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2013, 09:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD