1. lkovach's Avatar
    Just this week, I started having issues with my Exchange email syncing to my phone. Basically, I would see the email pop up in Outlook, but it never got pushed to my phone. I sent a test email to myself from my Gmail account, it showed up in Outlook, and I waited to see if it got pushed to my phone. After 38 minutes, it finally showed up on my phone that there was a new email. I contacted Samsung a couple times about this already and they had me delete the account and set it up from scratch again. I also rebooted the phone, wiped the cache partition, and it was working fine for a little while after that. My settings are correct and nothing has been changed on the server recently. Can anyone make some other suggestions to fix this? It's very important that I have my email working properly since this is my work account.
    05-15-2014 08:27 AM
  2. lkovach's Avatar
    This can be closed, I fixed it.
    05-15-2014 04:43 PM
  3. GSDer's Avatar
    What was the solution? It might help someone else with a similar problem.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk
    gwhizkids likes this.
    05-16-2014 11:21 AM
  4. lkovach's Avatar
    What was the solution? It might help someone else with a similar problem.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk
    Not really sure. The only solution Samsung was able to give me was to factory reset my phone. After resetting and getting the phone back the way I had it, I haven't had any issues.
    05-16-2014 01:10 PM

Similar Threads

  1. To root the s5 or not, had jailbreak iPhone
    By Ruffnrider77 in forum Samsung Galaxy S5 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 09-16-2015, 08:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD