12-02-2012 06:40 PM
79 1234
tools
  1. chenalex's Avatar
    Ok so I managed to set it so that the accounts in the Mail app refreshes every 5 minutes. Since I haven't gotten any emails in the last 5 minutes, I don't know if it's working properly or not. But my question is, how do I set it to push so I can get emails right away?
    11-16-2011 01:58 PM
  2. BBEgo's Avatar
    menu key, refresh?

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
    11-16-2011 03:57 PM
  3. dimiterp's Avatar
    Hello, new too Android myself and just picked up the Rezound yesterday. I am having an issue within the mail app. I set up two accounts, one is an exchange server and the other is a gmail account. For some reason, the gmail account won't update easily. The gmail specific app does, but not within the mail app (where I want it). All accounts are set to push, I tripple checked. Any ideas?
    11-16-2011 05:05 PM
  4. chenalex's Avatar
    Hello, new too Android myself and just picked up the Rezound yesterday. I am having an issue within the mail app. I set up two accounts, one is an exchange server and the other is a gmail account. For some reason, the gmail account won't update easily. The gmail specific app does, but not within the mail app (where I want it). All accounts are set to push, I tripple checked. Any ideas?
    I had that problem this morning. I just deleted the accounts and set up the gmail account as an imap/pop3 account, and it was working fine.
    11-16-2011 05:39 PM
  5. didiwags's Avatar
    I personally just turned off wifi. Does that work for you? Even with wifi off for me it still drops. I find it only drops when the signal is weak to begin with, like if I'm inside a building.
    I actually got a lot if data drops today which was very annoying. Not sure what to do to fix it. I almost brought it into Verizon!


    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
    11-16-2011 06:01 PM
  6. daniel-k's Avatar
    I am having the same issue with the capacitive lights. Most of the time they are not visible at all. If I put my hand over the sensor, they will light up but go away as soon as I move my hand. There are just four and I know where they are so it isn't killing me. But still...........

    I'm wondering if the screen protector is somehow affecting the sensor.
    11-16-2011 06:12 PM
  7. wckesq's Avatar
    I noticed some data drops and reception is no where near as good as my Dinc. Not sure if this is a keeper. *trots over to verizonwireless to check RAZR and Dinc2 specs*
    11-16-2011 06:16 PM
  8. FrankXS's Avatar
    Anyone else having this problem? I can't connect to Wifi networks unless they are not password protected. If there is no security/password I can connect just fine. I know the passwords are correct and I have tried it with other phones and equipment. Turning the wifi security off allows me to connect just fine. any ideas guys?
    Change the encryption method on the router. If that doesn't work, change the channel on the router. If that doesn't work lower the max connect speed on the router (i.e. some go up to 154 or so -- change it to 54).

    -Frank
    11-16-2011 08:03 PM
  9. recDNA's Avatar
    Hey Frank....have you left tbolt for rezound?
    11-16-2011 08:14 PM
  10. chadbad's Avatar
    I'm coming from BlackBerry and iPhone, so Android is new for me. I used my upgrade to get the HTC Rezound on Verizon. Just activated it tonight. I'm having a number of connectivity options. These issues only seem to be occurring when I use the "CDMA only" preferred network mode.

    I'm getting this error when trying to use the Facebook app: "An error occurred while fetching data. [api-read.facebook.com]"

    When trying to add an account, I'm getting: "You need a network connection to use this application. Please turn on mobile network or Wi-Fi in Settings."

    When trying to access an app in the Market, I'm taken to a screen that says "No connection. Retry."

    I don't understand why this is happening. Do I HAVE to use 4G? I was under the impression I could switch it, hence the option to select my preferred network, and I planned on turning 4G off to conserve battery. While CDMA is selected, all of my standard voice services work fine.

    Aside from the connectivity issues, when I plug the phone into my MacBook, I'm getting an error message that tells me "The disk you inserted was no readable by this computer." Does this mean I can't connect my phone to the computer?
    11-16-2011 08:33 PM
  11. MSadowski's Avatar
    Great phone for about 12 hours, then started having problems with the screen, the screen froze and tripled up and then turned into purple and pink lines throughout the screen, its been happening more and more. Also have been having problems with the reception, goes from 4G to 3G to 1X then at times nothing at all. Before all these problems i was actually thinking of keeping it, but now, waiting for the Galaxy Nexus to come out and sprinting to the nearest store.

    Attachment 17835

    Attachment 17836
    TNTNT likes this.
    11-16-2011 08:41 PM
  12. rootbrain's Avatar
    Great phone for about 12 hours, then started having problems with the screen, the screen froze and tripled up and then turned into purple and pink lines throughout the screen, its been happening more and more. Also have been having problems with the reception, goes from 4G to 3G to 1X then at times nothing at all. Before all these problems i was actually thinking of keeping it, but now, waiting for the Galaxy Nexus to come out and sprinting to the nearest store.

    Attachment 17835

    Attachment 17836
    Well, at least the red capacitive lights seem to be working on yours, LOL.
    11-16-2011 08:49 PM
  13. cordoni's Avatar
    Great phone for about 12 hours, then started having problems with the screen, the screen froze and tripled up and then turned into purple and pink lines throughout the screen, its been happening more and more. Also have been having problems with the reception, goes from 4G to 3G to 1X then at times nothing at all. Before all these problems i was actually thinking of keeping it, but now, waiting for the Galaxy Nexus to come out and sprinting to the nearest store.

    Attachment 17835

    Attachment 17836
    That's the included self tanning app. The purple tanning lights are what you are seeing.

    **sigh**

    And I was looking forward to this device.

    Sent from my CM7 Thunderbolt, AOSP.
    11-16-2011 08:56 PM
  14. SoulWeaponry's Avatar
    Looks like my thunderbolt's been a very bad influence on my rezound. Walked out of verizon and everything was working just fine. Played with it in the car and got blazing fast home internet speeds (20mbs) on 4g and then i get home (still 4g) set it down on the table next to my thunderbolt and a couple minutes later when i pick it up it switched to 3g. In my house. The house that is indeed right next to a 4g tower and gets incredible 4g reception.

    So i do a reboot and sit in awe for a minute at the purty animations and 4g is back. Whoo! Problem solved. Then i go out shopping for awhile and it switches back to 3g. I hulk out in anger and throw my phone at the ground, shattering the screen into a million pieces yelling "nooooo never again".

    Okay not the last part so much, but it is taking me back to the 'ol thunderbolt launch when we couldn't get 4g to work and sometimes even rocked it on 1x! I'm sure verizon'll issue a fix. They did with the bolt and got it working perfectly. I told myself i wasn't going to get a phone the day it comes out and just wait for the bugs to get ironed out. Do i listen? Of coarse not. That beautiful screen got me.

    Other than that, strange issue. Took a bunch of videos with the front and rear cameras and all came out awesome. BUT, when i hooked that sumbish to the computer and opened the video folder, it would only let me play the rear facing camera videos. The front facing would only play the audio. What...the ffffffudge
    11-17-2011 05:15 AM
  15. starnes0564's Avatar
    The WiFi thing is very annoying but its actually a feature you can turn off under the WiFi settings... Uncheck the box labeled: notify me- when launching apps, notify me when WiFi is available...
    Thank you I will try that
    11-17-2011 05:17 AM
  16. didiwags's Avatar
    Well I have been hearing more and more that Verizon has been having data issues..... I sure hope it is true. Plus today they are launching more LTE networks and expanding some (I happen to be in an area of expansion). Crossing fingers this is true.

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
    11-17-2011 08:02 AM
  17. LdotAdot13's Avatar
    I'm having HUGE data issues as well, i go from 3G to 1X, I'm not in a 4G area so i'm on 3G the entire time and i cant get more then 6 hours of battery life. 10 min phone calls drain 15-20% of the battery, it takes 5-10 mins to download or update an app. During that time i can literally watch my battery drop. I had the Thunderbolt so i was expecting to have a few issues but this is crazy...



    11-17-2011 08:45 AM
  18. tazcordo's Avatar
    I have a mac computer also. Select ignore. Switch phone from charge only to disk drive. Go into finder and look for your phone. There will be two areas to access. The internal memory and the sd card.
    11-17-2011 09:09 AM
  19. duhtroll's Avatar
    Got mine yesterday and left it on the charger for about 6 hours before touching it. Had to argue with them about their own website's advertised price before they would honor it (after I sent them screen shots and a pdf of the site proving the price).

    Put in the sim card and it won't even activate. I was told I needed "at least two bars" for it to pull in a good signal for activation. My area is not 4G yet but will be soon. The most I can get in my house is 1 bar. So they actually asked me to leave my house (20 degrees Fahrenheit outside) to program it. I said screw that, I will wait until I get to work today.

    So it turns out the phone is just a brick and won't activate anyway and they are sending me a replacement. If I have any reception issues whatsoever I will either be going to the RAZR or switching carriers altogether. The low signal coupled with poor reception will kill this phone for me.

    Getting really tired of dealing with Verizon.
    11-17-2011 09:44 AM
  20. maf113's Avatar
    My only problem is with the audio when connect to the car's Aux input. It starts to buzz loudly and picks up "engine noise" as I accellerate. Once audio is playing the sound is clear no buzz even during silent passages. Press pause and 1 -2 seconds later the buzzing returns. This is on all audio apps including the one that has beats. Does it on Doubletwiist, Pandora, Napster, and the built in app.
    11-19-2011 10:24 AM
  21. kenc3dan's Avatar
    My only problem is with the audio when connect to the car's Aux input. It starts to buzz loudly and picks up "engine noise" as I accellerate. Once audio is playing the sound is clear no buzz even during silent passages. Press pause and 1 -2 seconds later the buzzing returns. This is on all audio apps including the one that has beats. Does it on Doubletwiist, Pandora, Napster, and the built in app.
    I have that with my Rezound and Droid X as well. Gotta jam the connector in further to fix it, or get a smaller profile audio connector on your cable. Engine noise means the connector isn't properly seated. Hope this works for you.
    11-19-2011 02:19 PM
  22. MarkyD311's Avatar
    I've had every LTE phone VZW has released to date, aside from the RAZR. This is, by far, the least buggy. Sense makes everything a bit laggier than I think it should be, but I have no SERIOUS issues. It's only lost 4G once, but it dropped to 3G and picked 4G back up about 1/2 mile down the road. It doesn't suffer from the same network switching problems the others did. So far, I actually have very few complaints.
    11-19-2011 04:35 PM
  23. YourMobileGuru's Avatar
    I am having some data drop issues too. I have noticed it is when the phone has found a wifi connection though. But I find it VERY annoying that when I am doing something it all of sudden stops and wants you to use wifi!
    Settings > Wireless & Networks > Wi-Fi settings

    Un-check Notify Me....that should stop that from happening.
    didiwags likes this.
    11-20-2011 01:27 AM
  24. MarkSeven's Avatar
    Cannot add any of my email accounts except for the built-in (generic or "Other) mail app. Getting and "Getting Toke Failed" error message.
    11-21-2011 09:30 AM
  25. jonezilla's Avatar
    Maybe I'm just missing some setting somewhere but the backlight for the red capacitive buttons seems to be tied to the ambient light sensor and not properly calibrated. The backlight only comes on when it is pitch dark or you put your finger over the sensor neer the earpiece. The buttons being red means they are harder to see so there needs to be a way to adjust when that comes on.

    Other then that so far so good.
    + 1
    11-21-2011 10:13 AM
79 1234
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD