1. Maddog241's Avatar
    I'm having terrible network connection today. I have repeatedly lost my data connection and nothing I do with the usual tricks seems to be helping. Normally I stay in CDMA only to conserve battery, but I can't get a connection, so I switched back to LTE or CDMA, and if I can get a connection at all it is 1X only. I believe i had a reboot today also.

    Is anyone else having issues today? I am stock on the official MR2.
    08-08-2011 11:52 PM
  2. Dilpickle1's Avatar
    been stuck on 1x for about two hours.
    08-09-2011 12:23 AM
  3. Maddog241's Avatar
    been stuck on 1x for about two hours.
    Sorry to hear you are having problems, but I'm glad it's not my imagination
    08-09-2011 12:27 AM
  4. anthony2558's Avatar
    been stuck on 1x for about two hours.
    Lehigh valley, pa phillipsburg nj area same prob no 3g 4g only 1x.
    08-09-2011 12:27 AM
  5. fadepoint89's Avatar
    I have been having the same problem for the past couple days. Don't know what is going on. I even tried flashing a different radio but still doing the same thing. Hope it gets fixed though because it is getting very annoying.

    Happening in wisconsin.

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
    08-09-2011 12:29 AM
  6. Maddog241's Avatar
    Lehigh valley, pa phillipsburg nj area same prob no 3g 4g only 1x.
    Well, maybe this is bigger than I thought
    08-09-2011 12:30 AM
  7. anthony2558's Avatar
    OK I just got 3G for a couple seconds, and now its gone again.
    08-09-2011 01:11 AM
  8. sterrac's Avatar
    3g in Elllwood City, just north of Pittsburgh. Working fine for me.

    Sent from my HTC ThunderBolt using Tapatalk
    08-09-2011 06:20 AM
  9. junianby's Avatar
    4Glte in Uniontown,PA 40 Mile south of Pittsburgh.aka Gotham city
    08-09-2011 08:06 AM
  10. GNUsNotUnix's Avatar
    No LTE this morning when i woke up for work. I've had poor download speeds this week in da 'burgh. I do get full 3G reception throughout Butler County.
    08-09-2011 12:11 PM
  11. Maddog241's Avatar
    Today, it looks like 4G is working better, but I stillonly get 1X if I try to use CDMA only network setting. Still some issue with 3G going on.
    08-10-2011 12:11 AM
  12. dreitzell78's Avatar
    I am in central Louisiana, and no data since yesterday morning. Anyone else in my area? Still without data, ahhhh.
    08-10-2011 11:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD