Results 1 to 14 of 14
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    loupitschmann's Avatar

    Posts
    31 Posts
    ROM
    Back to stock for now

    Default No Mobile Network Connection

    Hi All. Need some help. I'm running BAMF 1.11 on my Tbolt. When I turned my phone back on yesterday after landing in Philadelphia I had no internet connection. My mobile network won't turn on. Can make calls but no internet.
    I pulled the battery and the SIM card. I also cleared the caches. The "allow data roaming won't turn on either.
    Any suggestions would be greatly appreciated.
    Thanks,
    Lou
  2. #2  

    Default Re: No Mobile Network Connection

    I have been having the problem also, I reboot and it works fine again. Getting tired of the reboots though, I may have to remove root and see if it happens.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    loupitschmann's Avatar

    Posts
    31 Posts
    ROM
    Back to stock for now

    Default Re: No Mobile Network Connection

    Thanks. I've rebooted and this doesn't solve the problem. I'm thinking of a factory data reset and maybe reflashing the ROM.
    Any other suggestions would be welcomed.
  4. #4  

    Default

    Try going into recovery and select to Fix Permissions.
    Not sure if it will help, worth a shot.


    Sent from my ADR6400L using Android Central Forums
  5. #5  

    Default Re: No Mobile Network Connection

    I am non rooted, but had same problem. http://forums.androidcentral.com/ver...ta-access.html
    Vz could not help. They offered. Me a refurbished phone. I tried a reset n all worked fine after reset.
  6. #6  
    d1ez3's Avatar

    Posts
    190 Posts
    Global Posts
    224 Global Posts

    Default Re: No Mobile Network Connection

    I'm having the same problem right now. I can't get 3g or 4g to work at all. I tried resetting, battery pull, taking out sim card etc. still no mobile data at all. I guess I'm going to factory reset. Can't wait for my sgs3
  7. Thread Author  Thread Author    #7  
    loupitschmann's Avatar

    Posts
    31 Posts
    ROM
    Back to stock for now

    Default Re: No Mobile Network Connection

    Well, here's the wind up. After trying all of the suggested remedies I ended up going to the Verizon store for a new SIM card. This did not fix the problem. Neither did a factory data reset. So they're nicely sending me a refurbished Tbolt. I was out of warranty, but they are sending me the Tbolt at no charge. I may not root this one. I'm due for an upgrade in December.
    Thanks for everyone's helpful suggestions.
    Lou
  8. #8  
    rocco225's Avatar

    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    184 Global Posts

    Default Re: No Mobile Network Connection

    4G network has been awful lately. It seems to be a nationwide problem. There's a post on it here. This may or may be related to your issue.

    http://forums.androidcentral.com/ver...sing-data.html
  9. #9  
    natehoy's Avatar

    Posts
    1,605 Posts
    ROM
    Stock

    Default Re: No Mobile Network Connection

    Just a side note - remember that the antenna for 4G is located in the battery cover. If you are in a 4G area and having a lot of trouble getting signal, make sure the contacts are clean and making a good solid connection.

    Either that or force your phone to 3G mode and see if you can at least get 3G (Settings / Wireless&Networks, Mobile Networks, Network Mode, CDMA Only)
  10. #10  
    ToddL's Avatar

    Posts
    176 Posts
    Global Posts
    347 Global Posts
    ROM
    None, thanks to the man.

    Default Re: No Mobile Network Connection

    This data dropping in and out is getting pretty old. But going on for me for about a month now for me. I hope VZW gets something figured out soon.
  11. #11  
    yodatom10's Avatar

    Posts
    1,884 Posts
    Global Posts
    2,043 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Quote Originally Posted by Todd_L View Post
    This data dropping in and out is getting pretty old. But going on for me for about a month now for me. I hope VZW gets something figured out soon.
    It might be a bad Sim card. You can get a replacement sent to u for free.

    Sent from my jellybean powered Nexus
  12. Thread Author  Thread Author    #12  
    loupitschmann's Avatar

    Posts
    31 Posts
    ROM
    Back to stock for now

    Default Re: No Mobile Network Connection

    I just got an email from Fed-Ex that my refurbished Tbolt has been delivered to my back door.
    I tried the SIM card, factory reset, pulling the cover and cleaning the contacts. All to no avail.
    Tonight I'll set up the refurbished phone and remember what stock is like.
    I appreciate everyone's suggestions.
  13. #13  
    defcon999's Avatar

    Posts
    798 Posts
    ROM
    The ROM of the day...LOL

    Default Re: No Mobile Network Connection

    Quote Originally Posted by loupitschmann View Post
    I just got an email from Fed-Ex that my refurbished Tbolt has been delivered to my back door.
    I tried the SIM card, factory reset, pulling the cover and cleaning the contacts. All to no avail.
    Tonight I'll set up the refurbished phone and remember what stock is like.
    I appreciate everyone's suggestions.
    I was having GPS issues (another post). It was locking me in about a mile away consistantly. So, I called Asurion since the replacement phone I got was less than 2 weeks old. THis time I asked for a BRAND NEW never been used in the box Thunderbolt. The rep checked and saw they had some in Stock. So, they sent me a brand new one. I rooted it and have been running i-Kream RLS on it since.

    I am thinking my GPS issue was nothing more than a Solar flare or disturbence. My son (totally into meterology) said we had a "class X" last week (or the week before). Don't know what that means, but, after I ordered my BRAND New phone, my GPS started working fine....sort of.

    Since I got the new phone.....no GPS issues, but the 4G issue is still around. I hear that it is a nationwide thing....with the new data plan, new phone (S III), it is overloading the system.
    With this RAZR, I get a close shave
    My Blog
  14. #14  
    mrtonk's Avatar

    Posts
    265 Posts
    Global Posts
    477 Global Posts

    Default

    I finally called in today and complained. This has been happening to my Bolt and my wife's Droid4 totally randomly for over a month. They put in a work ticket.

    Sent from my HTC Thunderbolt with Tapatalk 2

Posting Permissions

B