1. kjkerr522's Avatar
    Hi, All. I could use some help. I downloaded the new ICS Tuesday evening and it's fine, except that when I go into "personalize" and then click to add a widget, the page is blank. I let it sit, thinking it's just taking a while to load but to no avail; the page stays blank. It is not rooted. I have restarted multiple times and also done a battery pull. Not sure what else to do. Any thoughts? Is anyone else having this problem?

    Thanks in advance for your help! It is appreciated.
    02-07-2013 06:18 AM
  2. realitydigg's Avatar
    Mine are all there post upgrade. Have you tried the obvious reboot, or battery pull?
    02-07-2013 06:44 AM
  3. kjkerr522's Avatar
    Hi, All. I could use some help. I downloaded the new ICS Tuesday evening and it's fine, except that when I go into "personalize" and then click to add a widget, the page is blank. I let it sit, thinking it's just taking a while to load but to no avail; the page stays blank. It is not rooted. I have restarted multiple times and also done a battery pull. Not sure what else to do. Any thoughts? Is anyone else having this problem?

    Thanks in advance for your help! It is appreciated.

    Yep. They're still not there.
    02-07-2013 06:46 AM
  4. mightyfacundo's Avatar
    The only other thing I would recommend is to do a factory reset, which I think is ALWAYS a good idea when you're changing the os like this.

    Sent from my ASUS TF5000T.
    Topgonzo likes this.
    02-07-2013 08:53 AM
  5. kjkerr522's Avatar
    Thank you. I will try to figure out how to go about it. Thank you!
    02-07-2013 09:01 AM
  6. mightyfacundo's Avatar
    Go into Settings, then Storage, and at the very bottom is the Factory Reset option. Remember, it will completely wipe your phone and put it back in a "like new" state, but I do think it will fix everything.

    Sent from my DNA
    kjkerr522 likes this.
    02-07-2013 09:21 AM
  7. kjkerr522's Avatar
    Thank you mightfacundo. That worked! Much appreciated!
    mightyfacundo likes this.
    02-07-2013 02:49 PM
  8. Robert Keiper's Avatar
    I am having the same problem with no widgets.
    My concern is doing the Factory Reset. My phone is for work, so will i lose all my contacts, how do i redo my exhchange, etc... is there a way to do a back up or is it already being backed up?
    thanks.
    02-09-2013 07:49 AM
  9. Robert Keiper's Avatar
    I have the same issue with the widgets all being gone. I am concerned about doing a Factory Reset, as my phone is used for work, and i assume i will lose all my contacts, email, exchange server, etc... Is that already being backed up or can i back it up or do i need to back it up?

    thanks
    02-09-2013 07:55 AM
  10. kjkerr522's Avatar
    Doing a factory reset did fix the widget problem for me. Since it's a work phone, I would first talk with your IT dept (or whoever runs the servers) to see if they can shed some light on if it's backed up by them or who.
    02-09-2013 08:26 AM
  11. 703bam's Avatar
    If you hold your finger down on your home page, the option to set your home page is displayed. At the bottom of the page are some icons. The widget icon is one of them. I stumbled on it while looking for the widgets as well.
    06-06-2015 10:45 AM

Similar Threads

  1. Where did my widgets go???
    By Uncle Reemus in forum AT&T Galaxy S III
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2013, 11:15 AM
  2. where did my backups go?
    By putney1477 in forum Verizon Fascinate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2011, 02:39 PM
  3. where did my music go? wtf
    By evilsock in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 4
    Last Post: 04-24-2011, 10:53 PM
  4. Where Did my Apps Go???
    By Carrotbottom in forum Motorola Droid X
    Replies: 6
    Last Post: 04-18-2011, 06:38 PM
  5. Where did my bookmarks go???
    By netnurse#AC in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 1
    Last Post: 04-30-2010, 08:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD