1. jaydroid88's Avatar
    Just got my Tbolt today. Only complain I have is my phone is constantly changing from 4g to 3g and then to not service, even if i stay in the same spot. Is there a way to fix this? I would think at the very least I'd have 3g everywhere, because I know 4g isn't available everywhere.
    03-17-2011 10:12 PM
  2. JustinD2473#IM's Avatar
    try pulling the battery to reset the phone and see if that helps. Have you reset it at all since you've had it today ?
    03-17-2011 10:56 PM
  3. leehblanc's Avatar
    try pulling the battery to reset the phone and see if that helps. Have you reset it at all since you've had it today ?
    +1 on this. There seem to be MULTIPLE problems with the Bolt that can be fixed with a 30 second battery pull.
    03-18-2011 12:12 AM
  4. paulmike3's Avatar
    There seem to be MULTIPLE problems with the Bolt that can be fixed with a ..... battery pull.
    Was this device re-branded as a Blackberry??!
    03-18-2011 12:14 AM
  5. Lobo23's Avatar
    Was this device re-branded as a Blackberry??!
    LMAO!

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
    03-18-2011 12:15 AM
  6. leehblanc's Avatar
    Was this device re-branded as a Blackberry??!
    LOL... it seems like there is a need for ONE battery pull. At the store my rep had to do a pull to get my phone to grab the data network. I've had no problems since. If it turns into a daily thing, I'm modding the back to attach with Velcro
    03-18-2011 12:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD