1. jjt981's Avatar
    So here is something odd, i went to the get more htc widgets and tried to download the tasks one, it shows it downloading and then when its done its as iff it was never installed, but gives me the option to download it again, but other widgets such as batery and notes work fine. Sorry if this was already a thread but anybody have any ideas?
    06-16-2011 08:50 AM
  2. fatboy97's Avatar
    There might be a problem with the file on HTC's end.... reboot your device and try it again... if it still doesn't work, then either try to report the issue to HTC, or find a different widget in the market that does the same thing.
    06-16-2011 09:15 AM
  3. mrtonk's Avatar
    I have had this problem since the MR2 update, but not before.
    06-16-2011 09:32 AM
  4. jjt981's Avatar
    I have tried to reboot but still not working, ill let htc know of the problem
    06-16-2011 12:31 PM
  5. zentenn's Avatar
    So here is something odd, i went to the get more htc widgets and tried to download the tasks one, it shows it downloading and then when its done its as iff it was never installed, but gives me the option to download it again, but other widgets such as batery and notes work fine. Sorry if this was already a thread but anybody have any ideas?
    Notes....is there a note widget? I don't think I've ever seen it.
    06-16-2011 12:45 PM
  6. jjt981's Avatar
    Notes....is there a note widget? I don't think I've ever seen it.
    Yes, its in the get more htc widgets
    06-16-2011 01:10 PM
  7. eddiecanuck's Avatar
    Same thing here, got notified of new widgets, was able to update the Battery widget but cannot for the life of me get the Tasks widget to install. Have tried the reboot as well.
    06-17-2011 06:04 PM
  8. dlukes's Avatar
    I'm having the same problem. I am running a rooted stock ROM and originally thought that might be the problem.
    07-07-2011 10:05 AM
  9. RayGee's Avatar
    Had same issue and opened case with HTC. Unable to duplicate on their end and suggested a factory reset. This is happening on a replacement device I received from VZ last week.

    Regards--------------------
    08-08-2011 04:21 PM
  10. brodrick's Avatar
    I have this problem, but it only occurred AFTER I did a factory reset. I had the "Record" button widget, and since the factory reset, it will not install. I've found this issue on other forums as well, and no one has a fix for it yet. Help me GB-wan, you're my only hope!
    08-08-2011 05:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD