Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default USB debugging...

    I have checked USB debugging under developer options, and each time I restart my phone it unchecks it. Is this normal? Running Kit Kat and I'm rooted.

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk
  2. #2  

    Default Re: USB debugging...

    Quote Originally Posted by Tex_Norseman View Post
    I have checked USB debugging under developer options, and each time I restart my phone it unchecks it. Is this normal? Running Kit Kat and I'm rooted.

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk
    same thing happens to me. rooted vzw stock kitkat

    Sent from Tapatalk using my xposed VZW G2
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: USB debugging...

    Is this normal behavior or no?

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default Re: USB debugging...

    I'm seriously considering going back to JB. With the auto bright issues, battery drain, and various other issues, this update seems more harmful than good.

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk
  5. #5  

    Default Re: USB debugging...

    Quote Originally Posted by Tex_Norseman View Post
    Is this normal behavior or no?

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk
    it depends what you mean by 'normal'. if you mean 'intended', then no, probably not. if you mean 'commonly occurring for many people', then I have no idea. you and I are the only cases I've heard of so far.

    regarding the kk upgrade in general, I had some initial problems, but a factory data reset fixed all of them. there is still a rogue app somewhere destroying my battery life, but killing all open processes fixes it 75% of the time and rebooting fixes the other quarter.

    Sent from Tapatalk using my xposed VZW G2

Similar Threads

  1. Couldn't install on USB storage or SD card
    By Richie Goldsworthy in forum General Help and How To
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2015, 02:49 PM
  2. Samsung Galaxy Tab 3, not recognizing USB attachments!
    By larrie039 in forum Samsung Galaxy Tab 3
    Replies: 3
    Last Post: 10-30-2014, 09:01 PM
  3. I have a problem with closing cover for USB 3.0
    By Aleksandar Koprivica in forum Samsung Galaxy S5 Accessories
    Replies: 4
    Last Post: 06-10-2014, 02:49 PM
  4. Massive battery drain when using USB Tethering (KitKat)
    By Pedro BT in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 5
    Last Post: 06-03-2014, 02:28 AM
  5. No USB charging after Kit Kat update
    By iamdomino2 in forum Droid RAZR M
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2014, 06:06 PM

Posting Permissions