Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default MIA pictures

    I'm not exactly sure what has happened. I have never had issues connecting to my laptop with my Galaxy S4. Then one day, it would connect as an installer device and as soon as it would switch over to a media device...it would disappear. No connection (although the phone itself said it was connected) Then it made me download the Kies 3 (I never had any Kies previously) and then between the Verizon application and Kies, I still couldn't connect. Eventually after a few tries I was able to update the software for the phone (firmware perhaps) and wha-la. Connected. So I moved on and reattached later to do a blog post and load the images. Anything that was not in a modified file (so where all my pictures go after I take them) was gone. The only pictures that were there, were the ones I had taken literally an hour prior (and are still there) I kinda need these pictures and I am hoping they aren't lost. Any help would be appreciated! Thanks!

Similar Threads

  1. pictures to sd card
    By geoffwhite18 in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 28
    Last Post: 07-17-2014, 08:22 PM
  2. Picture transfer
    By sinclac in forum Samsung Galaxy Note Pro 12.2
    Replies: 5
    Last Post: 04-23-2014, 12:05 AM
  3. Pictures coming out with blue tint
    By mackie99 in forum HTC One (M8)
    Replies: 13
    Last Post: 04-21-2014, 09:29 PM
  4. Can't send pictures
    By eric002 in forum Moto X
    Replies: 21
    Last Post: 04-21-2014, 11:46 AM
  5. Syncing Pictures
    By byrds8 in forum Samsung Galaxy Tab Pro 12.2
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2014, 06:53 PM

Posting Permissions