03-19-2014 11:42 AM
62 123
tools
  1. moosc's Avatar
    xoomforums.com they have a lot knowledgeable folks over there that will be better.at helping u.
    Since it doesn't seem to be getting much of a response.

    I Just gave up on rooting my Xoom, went back to 3.0.1 and went to update from there.

    Can't do anything, though, on account of there being an inability to connect to WiFi. It says... error, right under Wi-Fi. And, considering this is a WiFi Xoom, it's fairly important.


    Sent from my DROIDX using Tapatalk
    07-08-2011 09:36 PM
  2. laurentb's Avatar
    Hey,
    Can anyone advice me what shall I do if after the step 6. in Rooting <fastboot reboot> I get an error message?
    D:\KITs\AND_KITs\sdktools>fastboot reboot
    rebooting...
    finished. total time: 0.583s
    D:\KITs\AND_KITs\sdktools>adb remount
    error: device not found

    Tks.
    09-20-2011 06:42 PM
  3. sullyz's Avatar
    Hey,
    Can anyone advice me what shall I do if after the step 6. in Rooting <fastboot reboot> I get an error message?
    D:\KITs\AND_KITs\sdktools>fastboot reboot
    rebooting...
    finished. total time: 0.583s
    D:\KITs\AND_KITs\sdktools>adb remount
    error: device not found

    Tks.
    I had the same error "device not found" I left it connected for another couple minutes and then resent the command and it worked.
    10-19-2011 09:44 AM
  4. Chuckroid's Avatar
    I'm stuck with nothing but the batwings and dual core screen....
    won't seem to go any further... I can get to recovery and rsd support 3??

    ... but everytime I reboot the device I get right back to the batwings.

    BTW I was on 3.2.4 LTE version...
    02-01-2012 07:23 PM
  5. Chuckroid's Avatar
    Been stuck at Batwings all night... I'll try to get it back to stock. I don't think the image ever flashed correctly.
    I advise not to use this method on a fully updated US based Verizon LTE Xoom.
    02-02-2012 06:48 AM
  6. technician199's Avatar
    [Root] Universal Xoom Root - ANY XOOM ANY UPDATE - xda-developers

    This link will root any xoom! My 4g Xoom is now running Pete's ICS!
    02-21-2012 10:24 AM
  7. Chuckroid's Avatar
    I finally got Universal Root to work, and have since flashed EOS' ICS 4.0.3

    Awesomeness!!
    02-21-2012 10:34 AM
  8. Engkong93's Avatar
    I got stuck on the batwings.. can any body tell me how to undo this thing
    04-26-2012 09:13 AM
  9. Weeshalot's Avatar
    How do you open a command prompt IN the SDK folder?????? Whaaaat???
    05-22-2012 11:43 PM
  10. Bombixmori's Avatar
    I got an XOOM Verizon 3G Updated to Android 4.0
    I got stock after fastboot flash boot rootboot.img
    Fastboot reboot it says <waitng for device>

    and

    abd remount it says error: device not found

    Please help ...
    08-12-2012 09:29 AM
  11. wydor's Avatar
    Not good. I followed the directions to root (after unlocking), and nothing. I am stuck at the red "M" logo screen. I powered off (reset) using the power and volume up key, waited for the logo and pressed the volume down key. Selected Fastboot, Android Recovery and RSD. Still nothing. Recovery gives me a dead droid with an exclamation inside a red triangle. I selected reboot system now, apply update from USB, wipe data/factory reset and wipe cache partition. Pressing the power button does nothing unless I press the volume up key also which resets to the logo screen
    12-27-2012 03:41 PM
  12. OldHacker's Avatar
    Xoom 4G LTE
    Model MZ602
    Android 4.1.2
    Build JZ054M

    Tried to follow the instructions in this sticky post, but something went awry.
    Device hangs at Motorola logo screen and never moves on to the flashing crystals.

    Can force restart, but cannot power off so long as battery is charged.
    After battery runs down, device stays off during (white light) recharge.
    Battery recharges normally.

    Can get to Android Recovery, RSD, and Fastboot menus.
    Using the recovery menu <3e>:
    - Reboot works
    - ADB might work, but need commands and files
    - USB might work, but don't have any update file
    - Factory reset fails on BP clear <<<<<<
    - Cache wipe works.

    When USB cable is attached, PC recognizes device. Can issue commands to unlock the device and root the device. All commands appear to execute normally, device is rooted, and I can move around in the directory structure, but after reboot the device still hangs at the Motorola logo screen.

    Since the hardware appears to be functioning, I'm guessing there is a software glitch that is preventing reload of the OS. Is there a way out of this?
    03-19-2014 11:42 AM
62 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD