Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Stuck at "Waiting for device"

    I am trying to root my Xoom in order to install the USB storage device fix. I went through the unlock procedure without a hitch; but, when i tried to follow down to the next step "rooting the Xoom" it gets stuck.

    I entered "fastboot flash boot rootboot.img", hit return, and I get the message "waiting for device" and nothing happens. I tried to reboot Xoom and I made sure the USB debugging was checked, but it didn't help.

    Any suggestions?
  2. #2  
    2CupsWithString's Avatar
    passionately curious

    Posts
    2,812 Posts
    Global Posts
    2,825 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by REHolt218 View Post
    I am trying to root my Xoom in order to install the USB storage device fix. I went through the unlock procedure without a hitch; but, when i tried to follow down to the next step "rooting the Xoom" it gets stuck.

    I entered "fastboot flash boot rootboot.img", hit return, and I get the message "waiting for device" and nothing happens. I tried to reboot Xoom and I made sure the USB debugging was checked, but it didn't help.

    Any suggestions?
    Is your Xoom in fast boot when you try this?
  3. #3  
    2CupsWithString's Avatar
    passionately curious

    Posts
    2,812 Posts
    Global Posts
    2,825 Global Posts

    Default

    My instructions have an error, before you flash that image boot your xoom in to the boot loader by typing:

    adb reboot bootloader
    After it reboots proceed with the image flash. I will update the guide.
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default

    Quote Originally Posted by thefredelement View Post
    My instructions have an error, before you flash that image boot your xoom in to the boot loader by typing:



    After it reboots proceed with the image flash. I will update the guide.
    That did the trick. Actually I had figured that out and got it rooted earlier. Then had to cook diner on the grill and hadn't gotten around to posting it.

    I'm trying to get everything reinstallled now.

    Thanks
  5. #5  
    2CupsWithString's Avatar
    passionately curious

    Posts
    2,812 Posts
    Global Posts
    2,825 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by REHolt218 View Post
    That did the trick. Actually I had figured that out and got it rooted earlier. Then had to cook diner on the grill and hadn't gotten around to posting it.

    I'm trying to get everything reinstallled now.

    Thanks
    I appreciate you posting that! - Geez, guess I let one get by me .

Posting Permissions