1. androidbelle's Avatar
    Hello!
    I have a rooted kindle fire 1 with CM 10 and every time i try to go into Google Play it says "Unfortunately, Google Play has stopped working"
    I have tried:
    Clearing Cache and Data
    Force stopping it
    *i have done the above with the store services and framework*
    The downloads manager is enabled, and i have factory reset it 2 times.
    i reset app preferences too.
    PLEASE HELP!!!
    -androidbelle
    08-31-2013 11:22 AM
  2. androidbelle's Avatar
    08-31-2013 11:38 AM
  3. androidbelle's Avatar
    bump!!!!
    08-31-2013 12:46 PM
  4. josiahlikesminecraft's Avatar
    Hello!
    I have a rooted kindle fire 1 with CM 10 and every time i try to go into Google Play it says "Unfortunately, Google Play has stopped working"
    I have tried:
    Clearing Cache and Data
    Force stopping it
    *i have done the above with the store services and framework*
    The downloads manager is enabled, and i have factory reset it 2 times.
    i reset app preferences too.
    PLEASE HELP!!!
    -androidbelle
    Have u installed the right gapps?

    Posted via Android Central App
    androidbelle likes this.
    08-31-2013 12:47 PM
  5. androidbelle's Avatar
    Have u installed the right gapps?


    Posted via Android Central App
    What version is the current one?
    08-31-2013 01:56 PM
  6. k3rd4v's Avatar
    I kept getting the 'no connection' issue on my rooted Nook Tablet with CM 10.1.2. I cleared cache/data and signed out, still no go. I then stopped/started the app, no go. Finally I removed my Google account and went to add it again, and it won't let me add a Google account. Play won't respond when I tap it (goes to home screen), chrome wants me to create a Google acct, and when I tap to create Google acct, it just goes to the home screen.
    08-31-2013 02:14 PM
  7. josiahlikesminecraft's Avatar
    I kept getting the 'no connection' issue on my rooted Nook Tablet with CM 10.1.2. I cleared cache/data and signed out, still no go. I then stopped/started the app, no go. Finally I removed my Google account and went to add it again, and it won't let me add a Google account. Play won't respond when I tap it (goes to home screen), chrome wants me to create a Google acct, and when I tap to create Google acct, it just goes to the home screen.
    R u sure that u installed the right gapps? If u r then maybe try reinstalling the ROM that'd what I had to do.

    Posted via Android Central App
    08-31-2013 07:58 PM

Similar Threads

  1. Waze and Nexus4
    By vlee in forum Google Nexus 4
    Replies: 8
    Last Post: 04-21-2014, 11:00 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-31-2013, 11:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD