1. PsychDoc's Avatar
    I'm on Verizon, with a S7 edge, running Android 7.0.

    I love that ding and it's gone.

    Help!
    06-11-2017 08:42 AM
  2. PJRed2008's Avatar
    Sounds like a setting in Google app. Have you looked there? Also, maybe Settings, Display. There was a recent update to Google that made me retrain Ok Google voice, might have affected your 'ding' also.
    06-11-2017 10:44 AM
  3. NosmoKing116's Avatar
    Try adding the Clean Master Lite program. Give it all the permissions it asks for. I had the same issue and this was a solution that works all the time from others posted on the Google help pages.
    06-11-2017 10:46 AM
  4. PsychDoc's Avatar
    Try adding the Clean Master Lite program. Give it all the permissions it asks for. I had the same issue and this was a solution that works all the time from others posted on the Google help pages.
    Wow, thanks so much. My 'ding' is back! Any idea what this app does that re-enables the sound? Is it OK to leave this app running in the background otherwise?
    06-11-2017 03:13 PM
  5. NosmoKing116's Avatar
    Glad that helped. I usually just exit it. Doesn't seem to affect the ding.
    06-11-2017 09:26 PM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-19-2017, 12:33 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-11-2017, 09:10 AM
  3. How do I get back my Google ding when I press the mic button?
    By PsychDoc in forum Samsung Galaxy S7 edge
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2017, 08:39 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2017, 08:36 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2017, 08:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD