1. androidcore's Avatar
    Love the new UI!!!!!!!!

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
    04-10-2012 03:28 AM
  2. anon268366's Avatar
    As I understand it you need to have tapatalk 2 installed on at least 2 devices in order to have the online sync feature, is this correct? Or am I missing something?

    And yes the new update is running great.

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
    04-10-2012 01:40 PM
  3. dmmarck's Avatar
    Are the colored (like cyan) ones updated yet?
    04-10-2012 01:42 PM
  4. anon268366's Avatar
    I could be wrong but I don't think the colored themes need to be updated, as they are just themes nothing else, but I'm no developer so what do I really know.

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
    04-10-2012 01:44 PM
  5. dmmarck's Avatar
    I hope they're getting updated
    04-10-2012 01:45 PM
  6. DenverRalphy's Avatar
    Am I missing something?

    I'm finding that while you can see which forums have new posts (because the forum title is bolded), there's no visual cue to the topic/thread titles being new or updates since last visit.

    Anybody else experiencing this?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    04-10-2012 01:52 PM
  7. silverfang77's Avatar
    I already bought Tapatalk, but when I want to use one of the new color themes, it says I must pay again.

    Tappin' and talkin' with Tapatalk 2.
    04-10-2012 01:54 PM
  8. anon268366's Avatar
    I already bought Tapatalk, but when I want to use one of the new color themes, it says I must pay again.

    Tappin' and talkin' with Tapatalk 2.
    That has always been the case. The themes cost extra (except the light and dark themes).

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
    04-10-2012 02:30 PM
  9. bruce7373's Avatar
    Am I missing something?

    I'm finding that while you can see which forums have new posts (because the forum title is bolded), there's no visual cue to the topic/thread titles being new or updates since last visit.

    Anybody else experiencing this?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    The new posts are bold, as well, for me. You're not seeing this?

    Sent from my HTC PH39100 using Tapatalk 2
    04-10-2012 06:34 PM
  10. DenverRalphy's Avatar
    The new posts are bold, as well, for me. You're not seeing this?

    Sent from my HTC PH39100 using Tapatalk 2
    It's hit or miss. Any new posts that are posted while I'm currently in Tapatalk will show up bold. New posts when I first login seems to occasionally work, but more often than not it doesn't.

    Penned via Tapatalk.
    04-10-2012 10:11 PM
  11. michikade#AC's Avatar
    I'm kind of a fan. It seems a little faster and the color contrast is easier to distinguish quotes and replies for me (I use the dark theme, easier on my crummy eyes).

    Sent from my 3VO using Tapatalk 2
    cdf3 likes this.
    04-10-2012 10:13 PM
  12. cdf3's Avatar
    I'm liking the change so far.

    Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2
    04-10-2012 10:34 PM
  13. androidcore's Avatar
    Am I missing something?

    I'm finding that while you can see which forums have new posts (because the forum title is bolded), there's no visual cue to the topic/thread titles being new or updates since last visit.

    Anybody else experiencing this?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    To my understanding since playing with it since release update, bold mean new threads and past updated threads since last visit and will be on top listed first of other old threads.... at least that's how I'm understanding it to be. Do far my assumption is right. Lol

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
    04-11-2012 07:09 PM
  14. losino's Avatar
    So if I have tapatalk I can upgrade to tapatalk 2 for free?

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk
    04-18-2012 09:59 PM
  15. bruce7373's Avatar
    Yes.
    04-19-2012 06:47 AM
  16. gymgal1951's Avatar
    To my understanding since playing with it since release update, bold mean new threads and past updated threads since last visit and will be on top listed first of other old threads.... at least that's how I'm understanding it to be. Do far my assumption is right. Lol

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
    05-14-2012 05:14 PM
  17. bruce7373's Avatar
    It's weird. On this forum, and only this forum, new posts don't appear in bold. Can't figure it out. I tried the dedicated forum app and it worked fine, but I prefer Tapatalk.
    05-14-2012 08:14 PM
  18. FrankXS's Avatar
    It's weird. On this forum, and only this forum, new posts don't appear in bold. Can't figure it out. I tried the dedicated forum app and it worked fine, but I prefer Tapatalk.
    Yeah, but if you refresh the view they do. Thinking that this has to do with board config.

    -Frank

    Sent using Tapatalk 2
    bruce7373 likes this.
    05-14-2012 08:47 PM
  19. bruce7373's Avatar
    Yeah, but if you refresh the view they do. Thinking that this has to do with board config.

    -Frank

    Sent using Tapatalk 2
    I've tried that in the past, but it never seemed to work. Ironically, this morning, all new posts were in bold off the bat. Go figure. Maybe it's been fixed.
    05-15-2012 08:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD