07-02-2010 10:39 AM
202 ... 23456 ...
tools
  1. joek1971's Avatar
    How can i get my wife to sign up?
    06-16-2010 02:55 PM
  2. chazm's Avatar
    So I've been using Swype most of the day without any problems but then all of a sudden it stopped working (kind of). I can still type regularly but when I swipe my finger across the keyboard to spell a word, nothing comes up.

    Anyone else having this problem?
    Thats been my problem from the beginning. Installed it twice and it still does it
    06-16-2010 02:56 PM
  3. Argent's Avatar
    06-16-2010 02:56 PM
  4. VDub2174's Avatar
    Thats been my problem from the beginning. Installed it twice and it still does it
    Doing a second install now.




    EDIT: Now it works............odd
    06-16-2010 03:00 PM
  5. joek1971's Avatar
    got it thanks
    06-16-2010 03:01 PM
  6. Angmoe's Avatar
    Mine worked fine today...took awhile to download though. Did you uninstall before you reinstalled?
    06-16-2010 03:04 PM
  7. Qazme's Avatar
    Humm, you got the wrong version somehow. When you clicked the invite link with your phone make sure your have "enable mobile view" check marked in the browser options.

    Also if you have an older version installed make sure you uninstall it before you try again. If that doesn't help you out, I suggest you travel over to their forums where the devs can help you figure it out.
    06-16-2010 03:05 PM
  8. joek1971's Avatar
    chazm what seems to be the problem?
    06-16-2010 03:10 PM
  9. Citizen_Insane's Avatar
    No idea, I got my copy from a post on the net and it works prefectly.
    06-16-2010 03:21 PM
  10. a tired smile's Avatar
    Whenever I download and install it, it always say that registration of the license failed or something.
    06-16-2010 03:38 PM
  11. Argent's Avatar
    my friends Moto Droid had that same problem - I uninstalled both Swype and the Swype installer and started from scratch and it finally registered

    could just be their servers are hammered with Beta testers trying to get it installed
    06-16-2010 03:43 PM
  12. biggamer3's Avatar
    told me registration failed? huh?
    06-16-2010 03:43 PM
  13. biggamer3's Avatar
    my friends Moto Droid had that same problem - I uninstalled both Swype and the Swype installer and started from scratch and it finally registered

    could just be their servers are hammered with Beta testers trying to get it installed
    yep your right, did it again and it installed!
    06-16-2010 03:48 PM
  14. jedisrus's Avatar
    Thats been my problem from the beginning. Installed it twice and it still does it
    It will do this if it didn't get past the registration screen. At least in my experience it did.
    06-16-2010 03:48 PM
  15. biggamer3's Avatar
    nevermind got it working, its amazing
    06-16-2010 04:09 PM
  16. biggamer3's Avatar
    Typing with swype now this is Unreal
    06-16-2010 04:15 PM
  17. scott_0's Avatar
    I tried 4 times and it failed each time, I finally gave up
    06-16-2010 04:21 PM
  18. panicws's Avatar
    Not sure either. I down loaded from the email today and have had no problems.

    Might try to uninstall and try it again?
    06-16-2010 04:23 PM
  19. nmyeti's Avatar
    If you are using the new beta, just uninstall and re-download it. I had this happen, took 3x installs and then it finally worked correctly. I kept the .apk of the old "ported" non official beta version around just in case. Swype is pretty cool, i think for one handed txting it works much better than trying to tap letters with your thumb.
    06-16-2010 04:32 PM
  20. mturner7472's Avatar
    when i click on the link from my email invite, i get a webpage that says "Sorry! This is not an Android Phone" ... and yes, i'm pulling up the site on my phone, not my desktop
    06-16-2010 04:36 PM
  21. panicws's Avatar
    Strange

    Might clear browser cache and history, then try again?
    06-16-2010 04:37 PM
  22. thekarens's Avatar
    I found this page very helpful

    Swype | Text Input for Screens
    scott_0 likes this.
    06-16-2010 04:49 PM
  23. scott_0's Avatar
    sweet! thanks
    06-16-2010 04:50 PM
  24. Lurch81#AC's Avatar
    love swype glad they re opened the beta again. only problem i had was i was on 2.2 rom Bugless beast and swype did not like 2.2 i went back to 2.1 rom and installed no problem and i will stay 2.1 just to have swype its awesome
    06-16-2010 05:20 PM
  25. BigRichieRich's Avatar
    I tried to get the swype beta after I sent it to ny email when I click the link it goes to a page that says my evo is not an android device. Does it just not work for the evo?
    06-16-2010 05:56 PM
202 ... 23456 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD