08-22-2010 12:53 PM
123 ... 345
tools
  1. devgrp's Avatar
    I'm using CM6 with the updated FB and everything works fine. Contacts sync and updates fine with the pics. And no duplicate contacts.
    08-05-2010 09:52 PM
  2. 10SE's Avatar
    Wow.

    Now, my phone will not access contact info at all. When I go to contacts, it just shows a white screen with the spinning update arrow. Perfect.


    Edit: battery pull fixed that issue. Still have multiple contacts though. Blah. I'm going to bed!
    08-05-2010 09:58 PM
  3. Cubfan's Avatar
    Latest version is even worse!
    08-05-2010 10:41 PM
  4. jbl1's Avatar
    Contacts have been hosed since the Facebook update. Consumed all of my phone storage...froze my entire phone up. I uninstalled.
    08-06-2010 08:37 AM
  5. EvilMonkey's Avatar
    I guess I'm not having this contact issue...

    Battery life is much better. App still leaves a lot to be desired though.
    08-06-2010 08:40 AM
  6. cschang's Avatar
    I guess I'm not having this contact issue...

    Battery life is much better. App still leaves a lot to be desired though.
    Same here.
    Evo 4g
    08-06-2010 08:42 AM
  7. EvilMonkey's Avatar
    Same here.
    Evo 4g
    Yeah, should've mentioned that I am on an EVO as well (not sure that makes a diff). Contacts look like they always have.
    08-06-2010 08:45 AM
  8. japclev's Avatar
    Can't install update. Downloads and says installation failed not signed? Don't have time to read to fix...?
    08-06-2010 09:37 AM
  9. dutchman71's Avatar
    Same battery issue with the new update... FAIL (Evo Stock rooted)
    08-06-2010 09:40 AM
  10. Richard_Danger's Avatar
    The new version (1.3.1) still keeps the phone awake
    08-06-2010 01:26 PM
  11. iJason#WN's Avatar
    The new version (1.3.1) still keeps the phone awake
    Not for me on my Incredible.
    08-06-2010 01:47 PM
  12. Richard_Danger's Avatar
    I fixed the problem. You have to restart your phone after you install it. This will fix the awake time bug, and also take facebook out of the running services tab
    08-06-2010 02:54 PM
  13. ReproOne's Avatar
    The update removed it from constantly being in running services for one of my EVOs, but not the other. My other EVO still has the constant wake time. I have re-installed, un-installed, and finally had to revert back to the previous version.

    I've read that others are still having the issue as well, but not all. Anyone have any other suggestions?
    08-09-2010 07:19 PM
  14. ArtieTheOneManParty's Avatar
    since the most recent update, every time I restart my phone (daily), i get a notification that my username/password is incorrect. I click on the notification, it brings me to a facebook error page, I click ok, then I click login (username and password are already filled in), and it logs in, no problem.
    08-10-2010 02:31 PM
  15. flyingman's Avatar
    works great for me
    08-10-2010 05:57 PM
  16. impostor71's Avatar
    since the most recent update, every time I restart my phone (daily), i get a notification that my username/password is incorrect. I click on the notification, it brings me to a facebook error page, I click ok, then I click login (username and password are already filled in), and it logs in, no problem.
    There's something weird with this update. I get this too and later found out that for some odd reason, the FB app tried to login to userid@youtube.com (which I don't have) from my DX. I went into My Accounts and delete this youtube.com account. Then the login error went away.
    08-10-2010 08:08 PM
  17. Prospekt's Avatar
    Just got an update to 1.3.2
    08-11-2010 09:34 PM
  18. friguy3#AC's Avatar
    Just got an update to 1.3.2
    Just got that too but dont know what the changelog is...seems the same so prob just bug fixes...???
    08-11-2010 09:45 PM
  19. japclev's Avatar
    So, three days later and I still can't get FB to update...it downloads and says Installation error.

    I am on root 2.2, .6, netarchy 4. kernel? Any ideas?
    08-13-2010 05:20 PM
  20. ReproOne's Avatar
    Anyone have further results with the current version? It is working fine on one of my EVOs, but the other still has it constantly in the running services.
    08-19-2010 03:27 PM
  21. ReproOne's Avatar
    I thought I had it fixed on my second EVO, it had stayed out of running services for about a week. Then over the weekend, it showed back up and has not slept since. Anyone have any suggestions, or having the same issue? I can reboot, and it will remain out of running services for x amount of time and work well. Then in so many days it comes back,

    Trying to figure out what steps may be causing this.
    08-22-2010 11:33 AM
  22. Prospekt's Avatar
    I thought I had it fixed on my second EVO, it had stayed out of running services for about a week. Then over the weekend, it showed back up and has not slept since. Anyone have any suggestions, or having the same issue? I can reboot, and it will remain out of running services for x amount of time and work well. Then in so many days it comes back,

    Trying to figure out what steps may be causing this.
    Do you set up the facebook contact sync?
    08-22-2010 11:46 AM
  23. ReproOne's Avatar
    No, I am not using the facebook sync. This option appears to have been removed with the recent facebook app as well.

    The sync option I am using is Facebook for HTC Sense, which is set for once a day.
    08-22-2010 12:53 PM
123 ... 345
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD