1. buddycuffs's Avatar
    I'm on a Droid X

    Whenever I connect my phone to my computer via USB and turn on PDANet (on my phone) it tells me to start it on my desktop. So I right click the icon in the tray and click Connect but then it says that I have to start it on my phone even though it's already on.

    I didn't have this problem until I got 2.2 so I'm thinking something got messed up after that.

    Anyone know of any fixes for this?
    I have the most recent version of the software.
    10-05-2010 11:50 PM
  2. bclinger#IM's Avatar
    It runs on my Evo. There is the occasional time I have to reboot my laptop. June Fabrics' support is responsive.
    10-06-2010 02:25 AM
  3. stercast's Avatar
    It works on my Evo
    10-06-2010 06:50 AM
  4. MowDownJoe's Avatar
    Is developer mode on?

    Seriously, I'm assuming its something basic, because it works on my Droid with 2.2.
    10-06-2010 07:25 AM
  5. bclinger#IM's Avatar
    I leave developer mode on 24/7 - never thought about mentioning it.
    10-06-2010 11:32 AM
  6. buddycuffs's Avatar
    Yeah, I have developer mode on. That was the first thing I checked.
    10-07-2010 11:53 AM
  7. Paladin's Avatar
    Try EasyTether. At least see if it works for you.
    EasyTether Lite - Android app on AppBrain
    10-07-2010 12:30 PM
  8. buddycuffs's Avatar
    I already tried getting easytether but I can't get the installer to work on my computer. I download the 64 bit version (I have a 64bit machine) and it installs something but it doesn't show up in my programs folder so I can't launch it. :\

    EDIT: Nevermind - realized I had only installed the driver and not the program. Easy Tether worked so I figured I'd uninstall then reinstall PDANet and that worked too. I guess the problem somehow fixed itself.

    Thanks for the help!
    10-07-2010 02:26 PM
  9. Paladin's Avatar
    You have other problems then. I run Easytether on my W7 64 bit laptop just fine. I never had any problems with it.

    You may be in need of a rebuild. If the computer was in front of me I am sure I could fix it but that may be an easy option for you.
    10-07-2010 02:40 PM
  10. Clemsonpablo's Avatar
    I've successfully set up PDANet on my Desktop running Windows XP, P4 processor, and my laptop, 64-bit Centrino 2 running Windows 7 to work with my Droid X on 2.2. I'm actually posting using the connection right now. One thing that kept throwing it last night is that I had to put it into 'USB Mass Storage Mode', and made sure 'USB debugging' was turned on. It's been smooth sailing, and its ridic fast, way better than I expected.
    10-07-2010 05:28 PM
  11. Clemsonpablo's Avatar
    I've successfully set up PDANet on my Desktop running Windows XP, P4 processor, and my laptop, 64-bit Centrino 2 running Windows 7 to work with my Droid X on 2.2. I'm actually posting using the connection right now. One thing that kept throwing it last night is that I had to put it into 'USB Mass Storage Mode', and made sure 'USB debugging' was turned on. It's been smooth sailing, and its ridic fast, way better than I expected.
    10-07-2010 05:29 PM
  12. EinZtein's Avatar
    Working perfectly on my X.
    Let me guess...you have rooted your phone at some hd point or you're using a task killer.
    10-07-2010 05:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD