1. dabadman's Avatar
    Any clue when there is a UVerse app coming out??? I would love to have that so that I can manage my account from my Epic!
    10-08-2010 11:40 PM
  2. z0phi3l's Avatar
    As far as I know there hasn't been an announcement of an Android app

    They really need to get on it tho
    10-09-2010 07:07 AM
  3. Verdes8891's Avatar
    They are working on it. Do not know a eta but from what i have heard, it is in the works

    Sent from my EVO using Tapatalk
    10-09-2010 07:48 AM
  4. Seryozha's Avatar
    looks like they jut released it today. you have to be on att though maybe someone can get the apk?
    10-18-2010 02:40 PM
  5. wowthatisrandom's Avatar
    ask and receive

    AC wont let me attach so here it is in my thread on XDA

    Thanks to @irtehun for the apk

    xda-developers - View Single Post - [Q] Uverse App APK: Verizon phone
    10-18-2010 04:32 PM
  6. dabadman's Avatar
    If I get the apk, will it work on my Sprint Epic?
    10-19-2010 01:12 AM
  7. wowthatisrandom's Avatar
    yes it will work on the epic,


    just so everyone is aware @irtehun is planning to keep this app updated, he will be posting updates at

    AT&T Uverse 1.0 apk irtehun.net
    10-19-2010 08:05 AM
  8. slideways's Avatar
    Works on EVO...woohoo. although looks like there's lots of room for improvement. It does it's job would just like to see a few more features.
    10-19-2010 08:45 AM
  9. Makad's Avatar
    Hi , I have had the Uverse app for a few months now, and its been working great. This week I began having problems with watching download programs. When I try to watch a show I get the error message "A native media player error has occured. what: 1;extra+-1004"
    After fooling around, erasing the download, re-downloading, etc etc. I have discovered that I only get the error when I don't have a wifi connection. This didn't happen until this week. Any advice?
    12-22-2010 05:23 PM
  10. WykdWayz's Avatar
    06-01-2011 01:08 PM
  11. werkx's Avatar
    Thanks. For some reason I can't get it to work. Anyone tried this latest version?

    via Tapatalk
    06-03-2011 04:17 PM