1. CraigB's Avatar
    Hi,

    If I reboot my PC with the phone connected the PC drivers are apparently getting connected. I get the new hardware found window (the phone), and when I click next it can't find the drivers, not even if I point it to the EasyTether directory (Android Driver and Network Driver folders). I have to uninstall and reinstall the drivers (easytether_86 - from the link the phone has in Apps), and then plug/unplug the phone a couple times. If I unplug the phone before rebooting there is no problem.
    It will be extremely difficult to remember to unplug the USB cable from the phone every time I reboot or turn off the computer. This is not acceptable. It is a royal pain to fix.
    I paid the $10 to register EasyTether to get https access.

    Any help appreciated. The lack of Google matches indicates this may be a rare problem.

    LG Ally phone (Android) (Brand new). PC - Windows XP SP3 w/all current updates.
    10-12-2010 09:48 AM
  2. bclinger#IM's Avatar
    Have you looked at http://code.google.com/p/android-wif...downloads/list #9 is the one many are using and it works for me.
    10-12-2010 11:23 AM
  3. CraigB's Avatar
    Sorry, this should read "are apparently getting corrupted."

    Hi,

    If I reboot my PC with the phone connected the PC drivers are apparently getting connected. I get the new hardware found window (the phone), and
    10-12-2010 02:53 PM
  4. CraigB's Avatar
    Hi,

    Thanks for your reply.

    It says "for root users," which I am not. EasyTether is working, things just get corrupted if I reboot the computer with the phone plugged, and I have to reinstall the drivers.

    Have you looked at Downloads - android-wifi-tether - Project Hosting on Google Code #9 is the one many are using and it works for me.
    10-12-2010 02:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD