1. LoveToTalkSports's Avatar
    HI everyone! I am sure many of you guys are already got market updated. Now one thing that frustrates me daily is the Market widget. It is on the home screen, just being big blank green box. I am wondering if any of you experienced that and got it fixed? Lmk!!
    12-20-2010 07:03 PM
  2. Chris Kerrigan's Avatar
    HI everyone! I am sure many of you guys are already got market updated. Now one thing that frustrates me daily is the Market widget. It is on the home screen, just being big blank green box. I am wondering if any of you experienced that and got it fixed? Lmk!!
    Yep, I noticed the same thing. It never displays anything.
    12-20-2010 07:10 PM
  3. MowDownJoe's Avatar
    Time for the market to do another silent update! Seriously I don't get why they'd have the market remove features...
    12-20-2010 07:13 PM
  4. LoveToTalkSports's Avatar
    It is still blank green widget. I am getting little pissed because my stepbro's phone has android market widget and it clearly works. I wonder why?
    12-25-2010 02:28 PM
  5. Smitty_82's Avatar
    Widget works fine on my dx.
    12-25-2010 02:34 PM
  6. RUSH's Avatar
    No problem here...
    12-25-2010 02:36 PM
  7. LoveToTalkSports's Avatar
    i guess samsung galaxy s phones doesnt work? i own one.
    12-25-2010 02:40 PM
  8. MrWilliams's Avatar
    Works fine on my Pro.
    12-25-2010 02:44 PM
  9. LoveToTalkSports's Avatar
    look, i want to find the problem with the widget itself or is it the phone? if anyone that had the problem loading the widget and got it fixed, please do tell.
    12-25-2010 02:46 PM
  10. Chris Kerrigan's Avatar
    It appears it might be Galaxy related, as all the people who don't have a Galaxy series phone don't have any issues.
    12-25-2010 02:54 PM
  11. trinamorgan88's Avatar
    look, i want to find the problem with the widget itself or is it the phone? if anyone that had the problem loading the widget and got it fixed, please do tell.
    On my Intercept when I had 2.1 it didn't work. When I upgraded to 2.2, it started to work. Maybe it's only will work on 2.2?

    Sent from my Samsung Intercept using Tapatalk.
    12-25-2010 02:55 PM
  12. LoveToTalkSports's Avatar
    ok, is there any way i can report the problem to Android developers or whatever that is responsible for the market?
    12-25-2010 02:55 PM
  13. DroidXcon's Avatar
    It appears it might be Galaxy related, as all the people who don't have a Galaxy series phone don't have any issues.
    Yeah it doesn't work for me. But is it that useful to begin with?

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    12-25-2010 02:55 PM
  14. Chris Kerrigan's Avatar
    ok, is there any way i can report the problem to Android developers or whatever that is responsible for the market?
    You can report problems and bugs here.
    LoveToTalkSports likes this.
    12-25-2010 02:57 PM
  15. LoveToTalkSports's Avatar
    thanks. i guess i will wait for froyo update.
    12-25-2010 03:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD