1. Sreehari Asokumar's Avatar
    My mobile phone is updated to android-7.0.
    After update, Android auto is not getting connected on the car's AVN system.
    App is running on mobile, but not getting projected on Car display. Android Auto App Version on mobile is- 2.4.722903.

    When the USB is connected, Android auto icon does not show up on car display. Even after launching the app on mobile, it doesn't get projected on car display, the way it used to be. Mobile is getting charged but not showing option to select MTP.

    However another mobile with AA Version- 2.4.722904 running on android 5.1.1 is getting connected with the same USB cable. It launches automatically as soon as the USB is connected.

    Tried selecting MTP under developer options. No change in connection.

    Pls help
    07-13-2017 03:58 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Moved from the Nougat forum to the Android Auto forum for more specific traffic.
    07-13-2017 01:09 PM

Similar Threads

  1. Wifi issues
    By Darren Kilgariff in forum Samsung Galaxy A5
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2017, 12:32 PM
  2. Screen issues, anyone seen this before?
    By Symber in forum Nexus 6P
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2017, 10:04 AM
  3. How to reboot the android 4.4
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2017, 03:03 AM
  4. Why my phone show connecting while answer calls
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2017, 11:27 PM
  5. Can an Android app steal data from my Android smartphone ?
    By will armada in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2017, 11:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD