1. oliviercmoi's Avatar
    Hi, I just got a new S10+ a week ago and AA is running on my SMART ForFour (late 2018 model) and I cant get it to work properly, i.e. its massively pîxelated with Waze or Maps and it freezes. It doesn't even work properly for music or phone calls... any suggestion ?!
    06-06-2019 12:48 AM
  2. SpookDroid's Avatar
    Have you tried the usual uninstalling/re-installing Android Auto on your phone? I have had no issues with my S10+ (T-Mobile variant) in a few cars I've tried it on (but granted, haven't tried on your particular model or a Smart for that matter).
    06-06-2019 09:21 AM
  3. ChuckG73's Avatar
    no issues here either with my S10+
    07-04-2019 06:59 AM

Similar Threads

  1. What new features are on the newest update for Galaxy S9+ version G965USQS4CSD3?
    By Android Central Question in forum Samsung Galaxy S9 & S9+
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2019, 08:36 AM
  2. Samsung S10+ vs Samsung S10 5G
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 06-06-2019, 12:09 AM
  3. Why does my new android cord not charge my phone?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-05-2019, 11:50 PM
  4. Viber is not working proper on my S10
    By Android Central Question in forum Samsung Galaxy S10 & S10+
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2019, 09:21 PM
  5. Viber is not working proper on my S10
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2019, 07:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD