1. koam's Avatar
    I've been using the updated app regularly under 5.1.1 on a Nexus 6

    I just installed Marshmallow.

    Google restored all my apps. I logged in to AC with Twitter as i usually do. It recognizes my account, koam.

    When I try to reply to the same forum posts, it now says it's unable to post

    "Cannot post reply. You are not logged in or do not have permission to do this action"

    I am posting this now from my PC, same account.

    Note that Android 6.0 now has different permissions rules, so that might be involved.
    10-23-2015 10:00 AM
  2. Laura Knotek's Avatar
    I'm running 6.0 Marshmallow on my Nexus 7. This post is from my tablet using the AC app.

    Posted via the Android Central App
    10-23-2015 01:20 PM
  3. Kaedibyrd's Avatar
    I just got M and now can't post using the app. Also cannot open thread in browser.
    11-05-2015 06:33 PM
  4. SteveISU's Avatar
    Same for me
    11-05-2015 10:15 PM
  5. Aquila's Avatar
    I get those messages sometimes in Tapatalk when I open a thread from a link. Going in from my app drawer usually reinstated options.
    Laura Knotek likes this.
    11-06-2015 12:20 AM
  6. pkcable's Avatar
    Also make sure you ARE actually signed in to the app, click in the upper left of the app to expose the menus and make sure you don't have to sign in. Sometimes you will get signed out accidentally.
    11-06-2015 07:45 AM
  7. Kaedibyrd's Avatar
    Nope. Tried it from the app drawer. Am definitely logged in. Restarted and tried again. No go. Can also not subscribe to a thread.

    2013 Nexus 7. Just upgraded yesterday.
    11-06-2015 08:47 PM
  8. strawbee's Avatar
    Just installed the app yesterday since I've started being pretty active on here. Can't post, can't subscribe, can't reply, can't anything. What is going on?

    Double checked that I'm logged in. Logged back out and in again. Still no.
    11-18-2015 10:36 AM
  9. strawbee's Avatar
    Bump. Anybody else?
    11-19-2015 11:37 AM
  10. Kaedibyrd's Avatar
    Yeah this is still an issue for me, even with the updated AC app.
    11-26-2015 09:39 AM
  11. Indyrobb's Avatar
    I had this same issue and Phil had me log out and back in and it worked. I'm not sure if he did something to my account, or if the actual action of logging out/in fixed it.

    Posted via the Android Central App
    popartist likes this.
    11-28-2015 08:50 PM
  12. popartist's Avatar
    I had this same issue and Phil had me log out and back in and it worked. I'm not sure if he did something to my account, or if the actual action of logging out/in fixed it.

    Posted via the Android Central App
    I just got 6.0 today and was having the same problem so I logged out and logged back in, and now I can post! So thanks for posting that, and thanks to Phil for telling you that.

    Posted from my Moto X Pure Edition via the Android Central App
    n8prkr likes this.
    12-10-2015 08:21 PM
  13. n8prkr's Avatar
    Was having the same issue. Logged out and logged back in and fixed.

    Thanks

    Posted via the Android Central App
    12-10-2015 10:00 PM
  14. SandersJC1964's Avatar
    Tried clearing data, logging out/in, uninstall/reinstall and still unable to post in the forums or comment. Also am unable to load my subscribed forms.

    Posted via the Android Central App on Nexus 7 Lollipop
    12-16-2015 08:37 AM

Similar Threads

  1. Android P vs Samsung pay
    By Marioclement23 in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2015, 11:18 AM
  2. Camera App With Manual Controls
    By nightspark in forum Nexus 5X
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2015, 11:13 AM
  3. can't install apps & can't update android system
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2015, 09:16 AM
  4. Why can't I install apps & can't update the Android system?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2015, 09:16 AM
  5. Why is my Galaxy 3 not turning completely on?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2015, 09:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD