1. ralfyguy's Avatar
    Ever since the last update, the AC Forums App has such a hard time connecting to the server upon launch. It is so bad, that I mostly changed over using the Browser on my G3.
    And there is some changes as well, because now both sides of pages are cut off the screen. What is going on here?
    02-10-2016 08:12 AM
  2. Javier P's Avatar
    You could try clearing cache and data for the AC Forums app and then add your account info again.
    02-10-2016 08:21 AM
  3. ralfyguy's Avatar
    I did that, even reinstalled the app and rebooted the phone.

    Posted via the Android Central App
    02-10-2016 04:50 PM
  4. ralfyguy's Avatar
    Reinstalled it again, cleared the cache, rebooted the phone twice. The Android Central App has no issues to view the Forums.

    Posted via the Android Central App
    02-11-2016 08:50 AM

Similar Threads

  1. LG G4 TMobile USA Marshmallow update
    By shupor in forum LG G4
    Replies: 89
    Last Post: 03-03-2016, 08:58 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 02-25-2016, 05:27 PM
  3. can't install the app
    By Gautam Lakum in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 02-11-2016, 09:17 PM
  4. Notification bar previews on chat apps?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2016, 06:14 PM
  5. How do I update my diary on my Samsung Mini 111?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S3 Mini
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2016, 11:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD