1. mustang7757's Avatar
    I have come across if you go to mobile network in settings and try to add with the + sign next to it you will get no more mobile data and either reinstall beta which I did or possible factory reset
    Attached Thumbnails Beta 3 issues
beta 3 issues-192.jpg  
    DMP89145 likes this.
    05-12-2019 09:27 AM
  2. htcrazy's Avatar
    I have come across if you go to mobile network in settings and try to add with the + sign next to it you will get no more mobile data and either reinstall beta which I did or possible factory reset
    You are correct, Mustang. If you're on Beta 3, don't toggle off mobile data or try to add a carrier. In my case, I lost LTE and tried to toggle mobile data. That caused me to lose data altogether and neither Google nor AT&T could fix. I opted out back to Pie and all is well. I might try the beta again, but this was one major bug that takes a FDR to correct.
    mustang7757 likes this.
    05-12-2019 12:09 PM
  3. mustang7757's Avatar
    You are correct, Mustang. If you're on Beta 3, don't toggle off mobile data or try to add a carrier. In my case, I lost LTE and tried to toggle mobile data. That caused me to lose data altogether and neither Google nor AT&T could fix. I opted out back to Pie and all is well. I might try the beta again, but this was one major bug that takes a FDR to correct.
    Yeah was going to.take my Att sim and put my tmobile that's when it wouldn't give me options for my carrier, so I rolled back to P and then enrolled in Q again and wont try that again .
    05-12-2019 12:12 PM
  4. mbxx's Avatar
    There is an issue tracker for that issue.
    I'm in Germany had the same problem, I didn't roll back, no factory reset, the worst case for me, so I searched in the internet and found out a way the solve that issue without reset.
    05-12-2019 03:18 PM
  5. mbxx's Avatar
    Check it, you will find a way there.

    https://issuetracker.google.com/issu...0not%20working
    05-12-2019 03:19 PM
  6. mustang7757's Avatar
    I tried looking couldn't find anything useful, could you explain how you fixed yours ? Thanks
    Check it, you will find a way there.

    https://issuetracker.google.com/issu...0not%20working
    05-12-2019 03:58 PM
  7. mbxx's Avatar
    I tried looking couldn't find anything useful, could you explain how you fixed yours ? Thanks

    That is exactly what I have read in the issue tracker before.


    https://www.androidpolice.com/2019/0...here-is-a-fix/
    mustang7757 likes this.
    05-12-2019 05:17 PM
  8. mustang7757's Avatar
    Thank you , will try if I get the courage to try that again lol
    That is exactly what I have read in the issue tracker before.


    https://www.androidpolice.com/2019/0...here-is-a-fix/
    05-12-2019 05:22 PM

Similar Threads

  1. Screen burn issues
    By gray2018 in forum LG V30
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2019, 10:44 PM
  2. 2XL with Q Beta 3 on AT&T
    By strikeIII in forum Google Pixel 2 & Pixel 2 XL
    Replies: 6
    Last Post: 05-14-2019, 06:06 AM
  3. Google apps internet connection issue on wifi
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2019, 07:13 AM
  4. Having issues with Predictive text / Swipe with a 'haha'
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2019, 10:44 PM
  5. P30 Pro casting issue to Roku
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2019, 11:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD