1. EpicMelody's Avatar
    I have a Samsung Captivate and am trying to sideload apks. I download the SWM and put my phone in debugging mode. When I select the apk and click install, it says starting daemon... error:device not found. My computer is a Windows Xp laptop. Thanks.
    02-18-2013 05:08 PM
  2. DroidXcon's Avatar
    I have a Samsung Captivate and am trying to sideload apks. I download the SWM and put my phone in debugging mode. When I select the apk and click install, it says starting daemon... error:device not found. My computer is a Windows Xp laptop. Thanks.
    did you install the drivers?
    EpicMelody likes this.
    02-18-2013 05:39 PM
  3. EpicMelody's Avatar
    ?I see that as a popular response to questions similar to this. But what exactly does that mean? Bear with me, I'm new to this. I've had my Captivate for 2 years and have never really experimented much.
    02-18-2013 10:25 PM
  4. DroidXcon's Avatar
    ?I see that as a popular response to questions similar to this. But what exactly does that mean? Bear with me, I'm new to this. I've had my Captivate for 2 years and have never really experimented much.
    Download and install this http://downloadcenter.samsung.com/co...s_5_02_0_2.zip
    afterwards restart your computer and connect your phone and try to use the application. afterwards let me know if it worked
    02-18-2013 10:29 PM
  5. EpicMelody's Avatar
    Installed and restart the computer, when I turned it on, the computer recognized and my Samsung Android for the first time and I went through the installation of the .zip files there. However, when I tried to use the SWM, I got the same device not found error.
    02-18-2013 10:42 PM
  6. DroidXcon's Avatar
    Installed and restart the computer, when I turned it on, the computer recognized and my Samsung Android for the first time and I went through the installation of the .zip files there. However, when I tried to use the SWM, I got the same device not found error.
    when you plug in the phone are you sliding the notification bar down and mounting it or are you simply plugging it in and running the program?
    02-18-2013 10:47 PM
  7. EpicMelody's Avatar
    I have my phone in debugging. I plug it in and see "USB connected" and "USB debugging connected." Then I run the program
    02-18-2013 10:52 PM
  8. DroidXcon's Avatar
    I have my phone in debugging. I plug it in and see "USB connected" and "USB debugging connected." Then I run the program
    would you be willing to screen share with me so i can see what the problem may be? if not i understand
    02-18-2013 10:53 PM
  9. EpicMelody's Avatar
    I'm not sure what you mean, screen share?
    02-18-2013 10:55 PM
  10. DroidXcon's Avatar
    I'm not sure what you mean, screen share?
    like i can remotely control your computer
    02-18-2013 10:55 PM
  11. EpicMelody's Avatar
    Sure. How?
    02-18-2013 10:57 PM
  12. DroidXcon's Avatar
    Sure. How?
    sent you a private message
    02-18-2013 10:59 PM
  13. DroidXcon's Avatar
    For anyone reading this thread with a similar problem , it seems he either had a bad cable or bad port on the phone, by pressing the cable in as he ran sideload wonder machine it was able to load.
    02-19-2013 12:04 AM

Similar Threads

  1. [TIPS] for adb "device not found" error
    By Will Shanklin in forum Barnes & Noble Nook Color
    Replies: 30
    Last Post: 12-02-2011, 08:16 PM
  2. Attempting to root VC-error device not found
    By dwh1996 in forum LG Optimus S Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 37
    Last Post: 02-27-2011, 09:29 AM
  3. ADB device not found
    By jcole01272 in forum HTC EVO 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 17
    Last Post: 07-29-2010, 07:39 PM
  4. error: device not found
    By jmcsmith in forum Incredible Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 07-13-2010, 04:46 PM
  5. 'Video too big for this device'
    By farowyn in forum HTC EVO 4G
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2010, 03:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD