05-15-2011 10:47 PM
466 ... 45678 ...
tools
  1. austinbest's Avatar
    I guess i should add i had to check the "Update existing app". This is the swype beta that i had installed on my 2.1, but when i did the 2.2 update it wiped everything. So i tried to reinstall that apk and it first said it was already installed, which it isn't... That is when i tried the update and got the above. I tried this with 2 different beta apk files i have, same result for both.
    12-14-2010 09:52 AM
  2. austinbest's Avatar
    And not to tripple post here, guess i am a jack-***... It is already installed on the 2.2 i just updated to but not in the application list? Weird...
    12-14-2010 10:02 AM
  3. knguyen486's Avatar
    Worked perfectly. Thanks a lot. I'm using a rooted Captivate with Froyo. Followed the instructions and everything was smooth
    12-14-2010 07:52 PM
  4. GChundrlek's Avatar
    I didn't want to download the .NET Framework, so I used the batch file instead with the .apk in the payload folder.

    Worked like a charm.

    Will the new version work the same way?
    12-14-2010 08:13 PM
  5. DroidXcon's Avatar
    Worked like a charm.
    ?
    Glad this worked out for you
    12-14-2010 08:16 PM
  6. Jerry Hildenbrand's Avatar
    I didn't want to download the .NET Framework, so I used the batch file instead with the .apk in the payload folder.

    Worked like a charm.

    Will the new version work the same way?
    Yep. And people laugh at me for using batch files
    12-14-2010 08:28 PM
  7. smigz_1's Avatar
    successful install but i get force close when i try to run what i installed.
    HTC aria
    12-14-2010 09:10 PM
  8. bjeezy's Avatar
    It can not find my phone Sony Ericsson Xperia X10
    12-15-2010 09:51 PM
  9. TwigEboneS's Avatar
    I downloaded the file successfully but I can't find it on my phone HTC ARIA
    12-17-2010 03:44 PM
  10. TwigEboneS's Avatar
    I downloaded the file successfully but I can't find it on my phone HTC ARIA
    Nevermind Found it!!! I just went to menu->settings-> language and keyboard and set it to swype there
    12-17-2010 03:47 PM
  11. KillnFools's Avatar
    trying to use side loader wonder machine and it keeps giving me this pop up talking about the path is not right. here are the details could you help me out please


    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Runtime.Remoting
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
    ----------------------------------------
    System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.
    12-19-2010 09:29 AM
  12. djolgay's Avatar
    When i am tryin to install ebook.apk and messasing.apk to my galaxy tab , i get these error msgs ,what should i do ?


    for:ebook.apk

    855 KB/s (5147217 bytes in 5.873s)
    pkg: /data/local/tmp/to_install.apk
    Failure [INSTALL_FAILED_DEXOPT]


    for:messaging.apk



    578 KB/s (11254 bytes in 0.019s)
    pkg: /data/local/tmp/to_install.apk
    Failure [INSTALL_FAILED_MISSING_SHARED LİBRARY]
    12-19-2010 10:31 AM
  13. delney's Avatar
    Hmm. Downloaded, but cannot open the .zip with either Windows or 7zip. Win XP Pro SP3. My .net framework is still installing, but I can't imagine that affects the .zip.

    Error is: The Compressed (zipped) folder is invalid or corrupted.
    And 7zip just said it couldn't open the archive.

    Yes, I tried downloading again. Any ideas?

    Edit: NM... tried again today and the .zip opened fine. My laptop must've been waiting for the full moon.
    12-19-2010 08:46 PM
  14. thresherhorn's Avatar
    Worked like a charm on my Samsung Captivate.

    Truth of the matter is I know I should root/sideload/busybox/whatever my phone but the simple truth is I'm a phone hack noob. Anything that needs a disclaimer saying "I'm not responsible for your brick" just doesn't do it for me.

    This program allows me to skip all that business and get right to my non-AT&T shenanigans.

    Thanks!
    12-20-2010 02:43 AM
  15. msrachelr's Avatar
    I have tried several different things for HOURS trying to get this damn thing to work the way I want it to! Ugh! I have an xperia x10 and I'm running Windows 7. I cannot get the SWM to recognize my phone. I have tried uninstalling and re-installing USB drivers as well as changing settings so that my computers does not want to automatically assign a "mass storage" mode when the phone is connected to the computer. Nothing. NADA. Help! the .net has been updated and I have tried everything suggested so far. Thanks!
    12-20-2010 06:14 PM
  16. jmcujo's Avatar
    Thank you
    12-20-2010 11:33 PM
  17. masonicaero's Avatar
    First time poster, but I've followed this forum for a while. Some feedback:

    Errors I encountered following the instructions (though there may have been something I missed):
    1) "Device Not Found" - Check that you "mount" your phone to the computer. This may not be important for all devices, but my Samsung Captivate requires user input to mount.
    2) "Device Not Found" - Follow the instructions on the diagnosis prompt. The USB driver for the Samsung Captivate can be found HERE.

    Admittedly user errors (and novice ones at that), but I'm all for novice users educating themselves and troubleshooting. Thank you so much for this device. Works like a charm!

    System: Windows 7 Home Premium, 64bit AMD
    Device: Samsung Captivate, Android 2.1
    12-21-2010 07:11 PM
  18. funky monk's Avatar
    Got it working on my Aria (ATT) on the second try. First time gave me a "protocol failure" so I just did it again with no problems. Easy program to use. Keep up the good work guys.
    12-22-2010 02:43 AM
  19. annads1977's Avatar
    I am having issues Failure [INSTALL_FAILED_OLDER_SDK] What in the world is that and how so I fix it? Please help me
    12-22-2010 03:13 PM
  20. mrrdfletcher's Avatar
    I had to use the beta version. This utility is great for those of us with tablets that cannot access the google android market directly. Now I can access Kindle for Android thanks to you guys!
    12-23-2010 09:48 AM
  21. Maahes0's Avatar
    I'm running into an error and I believe it's due to the fact that when I had to replace my HD on this computer it installed my main HD as H:\ instead of C:\. C:\ went to one of the media card slots. What do I need to edit to get this to work?

    When I click on diagnostics:
    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified
    at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
    at System.Diagnostics.Process.Start()
    at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
    at AC_SWM.frmDiag.Button1_Click(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///H:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    AC_SWM
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///H:/AC_SWM/AC_SWM.exe
    ----------------------------------------
    Microsoft.VisualBasic
    Assembly Version: 10.0.0.0
    Win32 Version: 10.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///H:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/v4.0_10.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///H:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///H:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///H:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///H:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Runtime.Remoting
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///H:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.
    12-23-2010 11:29 AM
  22. tintillo's Avatar
    Followed post 16 and everything seemed to work perfectly. If I could fix the GPS, that went down with JH7, and a good version of Froyo to upgrade, I will be in heaven.
    THANK YOU GBHIL!!
    12-23-2010 10:02 PM
  23. bjeezy's Avatar
    I keep getting an [INSTALL_FAILED_INSUFFICIENT_STORAGE] message, what is wrong?!?! please help.

    Samsung Captivate 2.1
    12-23-2010 11:52 PM
  24. bjeezy's Avatar
    I keep getting an [INSTALL_FAILED_INSUFFICIENT_STORAGE] message, what is wrong?!?! please help.

    Samsung Captivate 2.1
    never mind, i was using the beta, i used the other one and program installed.
    12-23-2010 11:59 PM
  25. Lazarus2047's Avatar
    First try using 1.1 no problems. Kudos to all who made this available.
    12-24-2010 12:18 AM
466 ... 45678 ...

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD