1. Android Central Question's Avatar
    I have an Umidigi A5 and when I put it on charge, it shows the charging symbol, but yet it does not actually charge the phone, and the battery drains as per normal and I'm not quite sure how to fix it.
    07-07-2020 08:20 PM
  2. BergerKing's Avatar
    Welcome to the Android Central forums!

    Have you tried another cable/charger. Worn or damaged cables are usually the root cause of this issue. Is it the original OEM charger and cable, or an aftermarket product? We have questions that might help with more information.

    If you need additional help or have more questions or details to share, please join the site so you can reply in this thread. See this link for instructions on how to join Android Central.
    mustang7757 likes this.
    07-07-2020 08:39 PM
  3. mustang7757's Avatar
    I agree with Bergerking
    BergerKing likes this.
    07-07-2020 09:22 PM

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 07-14-2020, 08:33 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-09-2020, 12:27 AM
  3. Why are my apps crashing?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2020, 06:52 PM
  4. Pokemon GO keeps crashing on my Moto E5?
    By Android Central Question in forum Moto E
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2020, 05:17 PM
  5. Pokemon GO keeps crashing on my Moto E5
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2020, 05:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD