1. Android Central Question's Avatar
    Hello my MotoG100, when connecting via Bluetooth to my audio car system (Sony XAV-AX200) and playing Spotify, the song info freezes on the first one, so there is no info displayed for the following ones. I tried it with a Samsung A72 and it worked fine, so the issue is with the phone. Also, not every time I turn on the engine my phone connects automatically to the audio system. Please help
    01-10-2022 01:10 PM
  2. mustang7757's Avatar
    The aftermarket head units can cause issues, try to unpair and repair everything again

    I'll leave a Link to register so you can communicate here, As a guest account you can only post questions but can't reply
    https://forums.androidcentral.com/sh...d.php?t=409154
    01-10-2022 05:32 PM
  3. Fabio Castillo's Avatar
    Hello! No luck. I did unpair and repair; I even updated the firmware in the audio system (version 1.04.44) and still no luck :-(
    01-11-2022 04:18 PM
  4. mustang7757's Avatar
    Hello! No luck. I did unpair and repair; I even updated the firmware in the audio system (version 1.04.44) and still no luck :-(
    Hi, welcome to AC!
    Try going into settings on the phone in top search bar type reset and tap do you see options to reset network? This will reset Bluetooth, wifi password and network
    01-11-2022 05:19 PM

Similar Threads

  1. Why Doesn't bluetooth mic works on calls?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-2022, 02:23 AM
  2. Wireless headphones connection to Google Chromecast?
    By RollingProtocol666 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2022, 04:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-10-2022, 09:22 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-10-2022, 09:22 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-09-2022, 12:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD