1. AC Question's Avatar
    Hi. I was given my mom's Nexus 7 (2012, WiFi only) in perfect working order. It connected to WiFi just fine and was running 5.1.1 without any issues whatsoever! To give it to my daughter, I performed a standard factory reset from device settings while our Nexus was working flawlessly! I got the "Welcome" screen and tried to initiate a WiFi connection over and over again at several spots... home router and work (open connection). Wouldn't fully connect and move on initiation after dozens of attempts.

    I booted in "Safe Mode" and still didn't work. Cleared cache in Fastboot and didn't work. Did a user data reset in Fastboot and didn't work.

    So, I read how to re-flash a clean factory image onto a Nexus 7 (2012) and performed it successfully... a few times! Tried 5.1.1 then 4.4.4, then 4.3. Arggg... Out of solutions to fix it! Can anyone lend their 2 cents? It was never rooted. Thanks!
    10-26-2015 11:45 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Have you rebooted the router? See this guide for more tips: http://forums.androidcentral.com/amb...-problems.html
    10-26-2015 02:07 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-26-2015, 02:21 PM
  2. Why won't my phone let me hardware reset it?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2015, 02:19 PM
  3. why do pictures take so long to download from a text message
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2015, 02:18 PM
  4. How to open .acsm file
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2015, 02:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD