1. AC Question's Avatar
    I've been through two devices since my first S7 Edge broke. With my original device, pictures were not an issue (same location, etc.). With replacement device #1, images taken face down (think, a document or depositing a check) had odd bars or lines of shadows on them that weren't occurring in real life. When I wanted to attach an image from my gallery to facebook messenger, it took a long time for my images to load.

    Now, I have replacement device #2 and am having the same problem. Tech Coach has no answers for me. I can't keep spending the time to troubleshoot and backup/reinstall everything again. Do any of you have any ideas?
    superj2016 likes this.
    10-31-2016 03:43 PM
  2. ManiacJoe's Avatar
    Can you post a URL to an example photo so we can see what you are seeing?
    10-31-2016 03:48 PM
  3. superj2016's Avatar
    10-31-2016 03:59 PM
  4. superj2016's Avatar
    10-31-2016 04:00 PM
  5. superj2016's Avatar
    10-31-2016 04:00 PM
  6. superj2016's Avatar
    Just talked to tech support and they want me to do another warranty replacement. I'd love any suggestions of things to try before I do that again. Thanks, y'all!
    10-31-2016 04:01 PM
  7. superj2016's Avatar
    Any thoughts? I found a thread about an LG phone that diagnosed a similar issue as a refresh rate problem. It makes sense that if the refresh rate of the phone's camera is the exact same as the refresh rate of the lights, this could occur. I guess I'm wondering if there is a way to change the default refresh rate settings. Also, there is a rough lag when adding images (any media really) to facebook messenger. It seems like this has to be a related issue but I just can't figure it out.
    11-05-2016 08:33 AM

Similar Threads

  1. 7.1.1 is awesome
    By cd619 in forum Nexus 5X
    Replies: 16
    Last Post: 12-22-2016, 05:19 PM
  2. Did the Edge feature get better since release?
    By guest_user1 in forum Samsung Galaxy S7 edge
    Replies: 7
    Last Post: 11-01-2016, 10:56 AM
  3. Got my new Moto X Pure - It's intensely slow
    By kevineugenius in forum Moto X
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2016, 09:16 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-31-2016, 05:33 PM
  5. my tablet isnt charging
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2016, 03:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD