1. AC Question's Avatar
    Hi everyone, this is my first time posting here so please excuse me if this is a repetition or the wrong place.

    I recently picked up the Galaxy A9(pro) 6 from Asia (Bangkok) while passing through duty-free. I must say I'm happy with the phone.

    However, the "LTE" icon does not show on the status bar of the Galaxy A9(pro) 6. It only shows "4G". I am on with T-Mobile network in the US and my previous phone was Galaxy S4 (also from T-mobile) and it did show the "LTE" icon below "4G" in the status bar. We do get LTE coverage here where I am (my home) as per my previous usage of the Galaxy S4.

    The Network mode is set to LTE/3G/2G (auto connect)

    Is it that Galaxy A9(pro)6 does not show the "LTE" icon as in, it's not part of the feature?
    Are my settings correct or do I need to do something to get LTE?

    I don't seem to be having a problem with my data as the speed/performance is pretty good. But I'm not sure if this is just 4G or 4G LTE?

    Could anyone help and explain what's going on?

    Thank you,

    Kevin
    11-30-2016 01:53 AM
  2. anon(632115)'s Avatar
    The device doesn't support 4G frequencies in the US https://www.frequencycheck.com/compa.../united-states
    11-30-2016 04:24 AM

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 01-24-2019, 09:23 PM
  2. Group texts on Gear S3 - Help
    By SMD in forum Samsung Gear S3
    Replies: 2
    Last Post: 11-30-2016, 11:30 PM
  3. How do i no if my number has been blicked
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2016, 01:36 AM
  4. Why won't my HTC turn on?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2016, 01:27 AM
  5. How do I find the cliptray on my LG5 phone
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2016, 11:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD