1. Badman112's Avatar
    Now I did a search I'm not sure of what I need.
    When I play some videos I get this weird under water crackly sound and I downloaded many video players and they all do the same thing.
    Most of the videos work but some do this, can someone help please???
    12-02-2016 04:19 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Which device? Do these videos also have the distorted sound when played on other devices, or on your computer? Are they video files that are locally saved to the device, or are you streaming the videos from a website?
    12-02-2016 09:59 PM
  3. Badman112's Avatar
    Some videos I play after download or stream have this weird sound and it only happens on certain videos.
    It's like it's being fast forwarded sound but it's not fast forwarding as it's in sync but just the sound.
    I have tried mx player and it's codecs still no joy I would have thought it'd s ac3 issue but the codecs tells me otherwise.
    I'm using samsung galaxy s6 edge plus
    02-13-2017 02:05 AM
  4. nahoku's Avatar
    You posted about this in Dec but never got back to the questions B.Diddy asked you.

    http://forums.androidcentral.com/and...ml#post5590256
    B. Diddy likes this.
    02-13-2017 02:29 AM
  5. Badman112's Avatar
    Samsung s6 edge plus both streaming and file but only some of the videos.
    It's not a ac3 problem I think because I tried the codecs and no joy.
    The only way I can describe it is its like being fast forwarded the sound i mean but it's not as it is in sync.
    02-13-2017 03:23 AM
  6. Badman112's Avatar
    Yes I did not reply due to giving up and i forgotten it was their as I also asked on xda developers. I kind of lost hope and didn't check back I have a feeling it's going to be the same case again. I have searched everywhere i know and no mention of the issue I am having other than ac3 and
    Feel free to answer and sorry for double post

    Can both posts be merged? If so please merge.
    02-13-2017 03:46 AM
  7. B. Diddy's Avatar
    Threads have been merged. Thanks @nahoku for pointing it out!

    Are these videos you recorded with the camera app, or are they from the web?
    nahoku likes this.
    02-13-2017 11:57 AM
  8. nahoku's Avatar
    Since it's only happening on certain videos, it sounds like an encoding problem when the video was made. If the videos don't play well on a PC either, then it must just be those videos. Might not be anything you can do as your phone plays other videos fine.

    Can you post a link to one of the questionable videos so we can test on PC and Android? Might help you verify if the problem lies with your phone or the uploaded videos.
    B. Diddy likes this.
    02-13-2017 01:21 PM

Similar Threads

  1. Galaxy S7 photo and video colour space
    By bielshandy in forum Samsung Galaxy S7
    Replies: 3
    Last Post: 12-05-2016, 02:02 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-02-2016, 10:51 PM
  3. Moto z force Pictures and videos messed up
    By AC Question in forum Moto Z
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2016, 03:53 PM
  4. Issue thin login
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2016, 08:16 AM
  5. Texting Issues
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2016, 01:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD