1. AC Question's Avatar
    So my phone was working fine, the battery was at 13%, so I plugged it in to charge. It froze, wouldn't power off or anything, so I removed the battery. Put it back in, plugged it back on and powered it on. The first start up screen where it says "samsung galaxy etc" came up, then my network(metro pcs/t-mobile) start up screen came up, like normal, a ball rolls across the screen, then the provider name appears. But from there, it wont do anything...the screen stays lit up, the provider name never goes away, I can't turn the screen off or power it off using the power button.

    Does anyone have any idea what might be going on and how I could fix it?
    I've tried rebooting it and doing a hard reset where i hold down the volume, power, and home buton. It still doesn't go any further than the second start up screen..
    12-26-2016 09:19 PM

Similar Threads

  1. Can the Verizon Stratosphere II work on GSM networks?
    By MikeyBugs95 in forum More Samsung Phones
    Replies: 1
    Last Post: 12-27-2016, 02:36 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-27-2016, 01:33 AM
  3. Why is my phone so laggy and slow
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-26-2016, 09:14 PM
  4. hi! I forgot my screen pin code for my lenovo A2010-a
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-26-2016, 08:48 PM
  5. Why is my keyboard not working?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-26-2016, 08:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD