1. AC Question's Avatar
    could anyone help , i have a moto g play , and a nikon d5500 dslr camera , i have been trying to connect the phone to the camera so i can downlload photos straight to my phone

    when i turn wifi on in the camera , the camera shows up in the phone wifi settings , but when i click connect i get "connected no internet"

    i have tried the wifes s5 and the camera connected to it perfectly so the problem lies within my phone , i do not have any issues with anything else , ie , ps4 , laptop , tablet , and my phone is connected and working as it should on wifi. its only when i try to connect the camera i get "connected no internet"

    would be so grateful for some advice if anyone knows waht the problem is
    01-04-2017 07:42 AM
  2. belodion's Avatar
    wifi connection

    https://r.tapatalk.com/shareLink?url...0&share_type=t
    01-04-2017 08:22 AM
  3. musomaniac's Avatar
    sorry about that , not sure how i managed that
    belodion likes this.
    01-04-2017 09:11 AM
  4. belodion's Avatar
    sorry about that , not sure how i managed that
    Don't worry, and welcome as a new member.
    I also Reported this dupe to the Moderators, who may delete it, lock the thread or merge it with your other thread.

    Sent from mTalk
    01-04-2017 09:32 AM

Similar Threads

  1. Does WiFi drain your battery?
    By Jeremiah Bonds in forum LG V20
    Replies: 47
    Last Post: 01-16-2017, 10:56 AM
  2. Wifi permanently on
    By Blessedwalnut in forum Samsung Galaxy S7
    Replies: 3
    Last Post: 01-09-2017, 10:59 AM
  3. why does the wifi say authenticatiom problem
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2017, 09:09 PM
  4. Wifi is slow at free hotspot but fast at my house
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2017, 05:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD