1. AC Question's Avatar
    The Facebookapp is playing video right, the Weather Channel app plays video correctly, the YouTube app is updated, but it only plays the audio, no video.

    This is an HP530 Laptop with Android installed that formerly ran Vista. Just to restate, this is now an Android Laptop. Sending me to the Windoz help site will not help!
    07-08-2017 11:04 PM
  2. H3aTeRzz's Avatar
    Can you uninstall, and reinstall? If so, try that. Or...try uninstalling the previous update.
    07-09-2017 07:03 AM
  3. Lonelydad's Avatar
    I have a similar problem with 6.0.1 on my Nexus 7 2013. It will play video from any source just fine, then all of a sudden (like from one YouTube video to the next) it will only play the audio with a black screen. The only way I have found to fix it is to reboot. I have tried uninstalling and reinstalling VLC, but that made no difference. This is making me take a long look at Lineage OS so I can get Nougat installed to see if that makes a difference.
    08-22-2017 03:07 PM

Similar Threads

  1. Can't find gallery app to share my pics from Google pics
    By bulldogs195461 in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 09-08-2017, 02:43 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 07-20-2017, 06:16 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 07-09-2017, 03:14 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-09-2017, 12:47 AM
  5. Galaxy SM G530A will not let me get past EULA
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2017, 09:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD