1. AC Question's Avatar
    The data when booting up my sgalaxy s6 edge shows that i have a signal for a few seconds, but monents later it show nothing is connected. Internet still works, but there is no lte, 4g, etc. Im thinking i turned on something like a battery saving thing that shut it down and didnt turn it back on. Please help if me find a solution
    08-21-2017 10:55 AM
  2. Rukbat's Avatar
    Battery save doesn't turn data off. But if internet is still working, it's either data or wifi. Have you tried turning wifi off to see if you still have internet?

    If you don't, first check with the nearest store of your carrier - the local tower could be having problems. (And please don't ask them how long it will take to fix it. If they knew that, they'd know what's wrong, so it would take a few minutes. What takes time is finding out why there's a problem.)
    08-21-2017 02:13 PM
  3. Nic Bean's Avatar
    I've been through every other forum about this problem, checked apn, checked internet is still working, i probably will go to the closest store. (And the tower or whatever is working cause my families data is still working)
    08-22-2017 09:52 AM

Similar Threads

  1. Why my vibration on call connetion stopped in my lyf water f1
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2017, 02:54 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-21-2017, 06:28 AM
  3. Why external speaker not work?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2017, 06:18 AM
  4. Why has my gmail stopped
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2017, 05:19 AM
  5. Tar is not working in termux while extracting .tar.gz file
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-21-2017, 12:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD