1. AC Question's Avatar
    I was watching a video on youtube using my Moto3G without the earplugs. Everything was fine, I exit the youtube app before the video ended and let my phone be. When I returned to my phone, no audio was playing at all. No matter if it's facebook or someone calling me. Nothing.

    - I checked the audio configurations turning the volume up and down
    - I turned the phone off and on three times
    - I reset to the factory configurations
    - I put the earplug on (audio works with earplug), put all volumes off, restart phone, and put earplug out.

    I really don't know what to do anymore!
    Before that, the audio was already turning itself on with out me doing anything, and now it's not working at all unless I use earplugs.
    08-28-2017 10:50 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! When you unplug the headphones, do you still see a headphone icon in the status bar?
    08-28-2017 11:08 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-28-2017, 11:40 AM
  2. Why won't my sim work when inside my sim tray?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2017, 08:45 AM
  3. Show app over lockscreen doesn't work anymore
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2017, 08:31 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-28-2017, 08:14 AM
  5. Why don't my camera work....
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2017, 08:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD