1. St3ph3n711247's Avatar
    Hi to all. I really do not know what happened exactly. My phone data is working well but when i arrived home i suddenly lose my connection. There is 4g or sometimes H+ but it says there is no connection.
    I tried to restart and change sim but the problem still the same.

    I tried to turn off the data connection on the settings menu and there i found out that the H+ is still shown on top of the signal bar.

    I dont know what to do and i dont like to factory reset my phone. Thanks in advance.
    10-11-2017 09:01 AM
  2. H3aTeRzz's Avatar
    Hi. Pending on phone, enter recovery and do a wipe of the cache partition. (no data loss). If you can't do that on your phone, I would suggest putting phone in Airplane Mode....then turn off the phone completely...then reboot, then turn AP mode off....then reboot again. See if that helps.
    10-11-2017 02:27 PM

Similar Threads

  1. Why does my Netflix show lags when I play it through my Note 8?
    By Android Central Question in forum Samsung Galaxy Note 8
    Replies: 6
    Last Post: 10-30-2017, 09:42 PM
  2. Moto G4 lock screen acts like '9' button is continually pressed
    By Android Central Question in forum Moto G
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2017, 09:34 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-11-2017, 10:05 PM
  4. Why cannot open imeage in gallery
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-2017, 01:14 PM
  5. how to unhide my advanced app lock
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2017, 08:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD