1. Android Central Question's Avatar
    Hello there!

    I do have an issue with samsung internet since yesterday. When i do play a video i have a blackscreen on the vid itself but the sound works perfectly fine.

    I'm watching animes on gogoanime. Worked fine until yesterday and strangely enough, it works just fine on google chrome.

    Cheers
    04-24-2018 01:12 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Which phone do you have, and which Android version is it running? If it's Marshmallow or below, make sure Android System Webview is up to date. If it's Nougat or above, make sure Chrome is up to date (since Chrome does what Android System Webview does).

    Sometimes, updates to Android System Webview actually mess things up, so if the above is already updated and the problem is occurring, then you could also try uninstalling updates to them instead.
    04-24-2018 01:13 PM

Similar Threads

  1. Can i have negative colour with colour images?
    By Android Central Question in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2018, 10:57 PM
  2. Ok Google no longer working after oreo
    By cb2367 in forum Samsung Galaxy S8 & S8+
    Replies: 3
    Last Post: 04-25-2018, 03:23 PM
  3. Circle with line
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2018, 04:48 AM
  4. Live Focus/Background Blur Help Please
    By monicakm in forum Samsung Galaxy S9 & S9+
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2018, 02:03 AM
  5. Usb tethering suddenly not working
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2018, 09:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD