1. Android Central Question's Avatar
    I opened my YouTube app only to find that it wouldn't load. The YouTube logo appeared as normal, but the home page just kept loading forever. I then tried to go on chrome, but it wouldn't even open the app when I clicked on the icon. Basically, all of my Google apps won't load, including Google settings, gmail, the Play store, etc. However one of my game apps (Terraria) won't load either. The rest appear fine though. Additionally my tablet has been laggier than usual ever since the problem arose. I've already tried restarting my tablet numerous times, force stopping and clearing the cache and data of the affected apps and of Google Play Services, but to no avail. I've also tried switching my Wi-Fi, but the problem persisted. The only thing I haven't done is perform a factory reset, which I'd rather not do. Any other ideas that might solve this problem? Sorry for the wall of text.
    07-14-2018 11:28 PM
  2. Summer Equinox's Avatar
    OP here:
    Forgot to mention that I have a Lenovo Tab 2 a10-70F that's running Android 5.0.1
    07-14-2018 11:39 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-20-2018, 08:29 AM
  2. My V30 won't use the third party messaging app
    By Android Central Question in forum LG V30
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2018, 11:17 PM
  3. Can't get rid of <unknown> artist folder on Pi Music Player for Android
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2018, 09:10 PM
  4. How to on microphone LG ms 210
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2018, 12:57 PM
  5. How do I fix my L.E.D screen on my ZTE Blade L5?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2018, 02:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD