1. Android Central Question's Avatar
    My wifi is fine for every device in the house apart from mine. I can connect for around 10 mins until the exclamation mark appears next to the wifi and I have to reconnect. I have tried all possible fixes and yet it still happens i have:
    Restarted phone
    Reput in wifi password
    Reset network settings
    Reset settings
    Factory reset phone
    Opened phone in safe mode
    Deleted recent apps
    Virus checked

    I'm completely lost and have no clue how to fix this, my only guess is that my phone must have some hardware fault. I have a samsung s7 edge about 2 years old. Any suggestions?
    03-09-2019 06:55 PM
  2. hallux's Avatar
    One step I don't see mentioned that has helped in the past - reboot (power cycle) the router...

    If you need additional help or have more questions or details to share, please join the site so you can reply in this thread. See this link for instructions on how to join Android Central.
    03-09-2019 08:26 PM
  3. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! If rebooting the router doesn't help, see this guide for more ideas: http://forums.androidcentral.com/amb...-problems.html
    03-10-2019 01:48 AM

Similar Threads

  1. Imo wont verify my number
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2019, 01:58 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-10-2019, 01:32 AM
  3. How to transfer mob data to pc and back my phone is broken..
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2019, 05:52 PM
  4. why has my pictures stopped rotating
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2019, 03:33 PM
  5. Why cant i paste a script from my pc to hiromacro in nox (on pc)
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-09-2019, 03:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD